70 bin dolarlık Toros manzarası
Alanya'da inşa edilen My Marine Residence'ta 18 farklı daire tipi mevcut. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 84 metrekareden, fiyatları da 70 bin dolardan başlıyor
Antalya'nın Alanya ilçesinin Mahmutlar bölgesinde inşa edilen My Marine Residence, 381 daireden oluşuyor. Proje, daire çeşitliliği açısından dikkat çekiyor. My Marine Residence'ta 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler, bahçe katı 4+1 dubleksler ile özel havuzlu penthouse daireler bulunuyor. Alanya'nın 12 kilometere doğusunda, plaja 500 metre uzaklıkta yer alan proje, Toros Dağları manzarasına hakim.
6 rezidans binası My Marine Residence, 45 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. 6 rezidans dairesi bulunan projedeki sosyal tesis ise 20 bin metrekarelik sosyal tesis alanına sahip ve ev sahiplerinin ortak kullanımına yönelik. Bu ortak alanda 2 bin metrekarelik açık havuz, çocuk havuzları, su kaydırakları, parklar, yürüyüş ve rekreasyon alanları da mevcut. Projede ayrıca site sakinlerinin yaz-kış faydalanabilecekleri ısıtmalı kapalı havuz, spor merkezi, Türk hamamı ve saunalar, süpermarket, restoran, doktor ve ambulans servisi de bulunuyor. My Marine Residence projesinde yer alan 18 farklı tipteki daireler 84 ile 344 metrekare arasında değişiyor.
|