|
|
Yemek zevkleri birbirinin tam zıddı!
Komedyen Şahan Gökbakar ile yönetmen kardeşi Togan'ın damak tadları birbirinden tümüyle farklı. Şahan midye ve kokoreç delisi, Togan ise zeytinyağlı meraklısı.
Komedi dünyasının genç yeteneklerinden Şahan Gökbakar ile 'Gen' filminin yönetmeni olan kardeşi Togan, 'Pınarım' dergisindeki 'Yemek Sohbetleri'nin konuğu oldu. Başlarına şef şapkası takıp, makarna pişiren Gökbakar Kardeşler, bir yandan da yemek zevkleriyle ilgili soruları yanıtladı.
TOGAN KREP ÖĞRENİYOR Şahan Gökbakar, yemek yapmayı sevdiğini ama daha çok kızları etkilemek için mutfağa girdiğini belirterek, "Son dönemde mutfakla ilişkim mikrodalga fırını kullanmakla sınırlı. Ne bulursa yiyen biriyim; midye, kokoreç ve sakatat çeşitlerini severim. Togan ise az yemek seçtiği için benden daha atletiktir" dedi. Soslu ve karışık yemekleri yiyemediğini söyleyen Togan Gökbakar ise beslenme tercihleri ve mutfakla yakınlığını şöyle anlattı: "Ege yemeklerini severim, annem bazen bize yapıp gönderir ve bayılarak yerim. Piştikten sonra kokusu evin içine sinen yemeklerden hoşlanmıyorum. Şu sıralar internetten bir krep tarifi buldum; sürekli onu yapıyorum. Bir de bana çok eğlenceli geldiği için espresso yapmayı öğreniyorum. Tabii Şahan benim yaptığım hiçbir şeyi yemiyor!"
|