
deniz arman
26.02.2007 16:20:31
galibiyette olduğu gibi mağlubiyette de takımımızın yanında olmalıyız.stada gitmemek,cezalandırmak takımımızın bütün maçları alacağı anlamına gelmez.kötü oynayan bazı oyuncularımız war başta volkan olmak üzere.her ne olursa olsun takımı yalnız bırakmayalım arkadaşlar.

mehmet özdemir
26.02.2007 16:06:39
hiç bir futbolcu seyirciye küfür edemez.seyirci olmazsa futbolcuya kim değer verecek.ben şahsen fenerbahçe klubüne gönül veren bir taraftar olarak bu hafta üzüldüm.önce alkmar peşinden antalya maçları bizleri çok üzdü.fenerbahçenin elindeki kadro çoğu klübün kadrosundan üstün ama sonuca gidilemiyor.volkan tepkimizde normal.kaleci kalede takıma güven vermeli.en büyük fenerbahçe.

Emin ÇERÇİBAŞI
26.02.2007 15:58:47
niye bukadar tepki.sanki antalyaspor takım değilmi?anadolu takımları büyük?....leri yenemezmi.banagöre hakemlerimiz biraz tarafsız olsa bu büyük dediğiniz takımlar biraz zor galibiyet alırlar.olmasıgerekende o zaten.