Levrek pirzolayı deneyin!
Şöyle, Prens Takım Adaları'nı karşınıza alıp, balık keyfi yapmayı seviyorsanız, hele bir de damak tadı arıyorsanız Bizbize Balık'ı bir deneyin derim. Bizbize Balık, Küçükyalı sahil yolunda, çiçeği burnunda bir balık lokantası. Söz mutfağa geldiğinde, tam 30 yılını balık yemeklerine adamış mutfak şefi İbrahim Usta'nın yemekleri hem görüntüsüyle hem lezzetiyle eşsiz. Lezzet defilesi soğuk mezelerle başlıyor. Ara sıcaklarda ise mesela sebzeli jumbo pirzola... Jumbo karidesler, özel sosu ile ızgara oluyor. Jülyen doğranmış sebzeler, özel sos ile sotelenip karidesin yanına konuyor. Bir de deniz mahsullü pilav bunlara eşlik edince yemeğe doyamıyorsunuz. Bir de levrek pirzolası var ki tiryakisi olursunuz. Kelebek dilimler halinde kesilip kılçığı ile ızgarada pişiyor, buna da sarmısaklı sos eşlik ediyor. Tel: (216) 519 89 01
|