kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Bana göre Türkiye'nin iki leydisi Oya ile İnci!
Bana göre Türkiye'nin iki leydisi Oya ile İnci!
O boşanma dilekçesi VAKKO imajını bozar!
HINCAL: Top 5
AYŞE: Top 5
Dişi Mazhar!

Bana göre Türkiye'nin iki leydisi Oya ile İnci!

Hıncalım top modelden anlar mı? Yoksa Zeki Başeskioğlu'nun dediği gibi anlamaz mı? Sonracığıma; 'Popstar', 'Oryantal Star', 'Top Model' derken bu yeni yarışma 'Super Lady' de ne ola? "Hazır olun, çok yakında leydi tartışması başlayacak" diyorum ve sohbetimize sizi davet ediyorum. İyi pazarlar!

* AYŞE: Zeki Başeskioğlu "Hıncal Uluç top modelden ne anlar?" demiş. Ne anlar? HINCAL: Fevkalade iyi anlarım. Daha evvel de seninle 'top model nedir, nasıl olmalıdır' konusunu konuştuk. Zeki de zaten aynı şeyi söylüyor. Türkiye'de top model olacak çok kız var ama bunların hepsi maymun iştahlı. "Ben de çok uğraştım olmuyor" diyor.

* Siz de iki hafta önce aynı şeyleri söylemiştiniz... Zeki Bey "Hıncal Uluç top modelden ne anlar" derken ya sizin görüşlerinizden haberdar değildi ya da sözünün ardında başka sebepler vardı! Sizce ne gibi sebepler var? Bence o haberi kim yazdıysa, gaza getirmiştir. Zeki'nin kendisi top modelden fevkalade iyi anlar...

* Zeki Bey de öyle diyor zaten; tek otorite kendisiymiş! Onun top modelden iyi anladığı bütün dünya tarafından kabul edilen bir gerçek. Dünya çapında modelleri arka arkaya keşfetti, kullandı...

* Bakınız Cindy Crawford, Tyra Banks... Ona zerre kadar itirazım yok. Kendisi de çok sevdiğim bir dostumdur, o da beni çok sever. Vurulduğumda hastaneye koşup gelen, saatlerce benimle sohbet eden, çok hoş sohbet, fevkalade başarılı bir adam. Yani Anadolu'nun bir kasabasından çıkıp da dünya çapında bir adam olması; filmlere konu olacak şekilde.

* Sizinle ilgili sözlerini önemsemediniz anlaşılan! Ben Zeki'nin bu kadar köşeli konuşabileceğini tahmin etmiyorum. 'Ben anlarım' demesi ayrı bir şey, 'Hıncal anlamaz' demesi bambaşka bir şey.

* Devir değişti belki Zeki Bey de değişmiştir! Yok, bence Hürriyet'in gazetecileri ona gaza getirmişlerdir.

PINAR ALTUĞ'DAN SÖZ EDİYOR

* Peki "Beraber jürideydik, Hıncal koca memeli, iri kalçalı olana oy verdi" derken kast ettiği güzel kim?
Tahmin ediyorum; Pınar Altuğ'dan söz ediyor. Yani jürilerde adayların memesinin kocaman olmasına ya da küçük olmasına kimse bakmaz. Genel vücut dengesinde o memeleri taşıyorsa mesele yok. Benim koca memelilerden hoşlandığımı nereden çıkarıyor? Hiç de koca memeli sevgilim olmadı!

* Hazır konu top modeldeyken, biraz da 'Super Lady' yarışmasını konuşalım. Önce şunu sorayım; yarışmadaki göreviniz tam olarak nedir? Yarışmayı iki güzel sunacak. Bunlardan bir tanesi Esra Eron diğeri belli değil...

* Siz sunucu değil miydiniz? Ben jüriyle sunucular, yarışmacılar arasındaki dengeyi sağlayacak MC'yim. Yani; Master of Ceremony... Bunun Türkçesi yok. Bir yayın boyunca kenarda susup oturabilirim. Yani benim rolüm her ihtimale karşı orada bulunmak!

* Peki 'Super Lady' nasıl bir yarışma olacak? Hakikaten leydi mi arıyorsunuz? Bu bir model, güzel yarışması değil. Bu bir 'My Fair Lady' hikayesi. Yani 16 tane sıradan insan alınacak ve bunlar hanımefendi yapılacak. Fatma Girik'in eski filmlerini hatırla...

* Köylü kızından prensesliğe durumu mu? Köylü kız İstanbul'a gelir; konuşmayı, oturmayı kalkmayı, çatal bıçak kullanmayı, hiçbir görgü kuralını bilmez. Sonra ona hocalar tutarlar. Diksiyon hocaları, yürüyüş hocaları, nezaket hocaları... Birdenbire o İstanbul hanımefendisi olarak erkeği şaşkına çevirir. Aşağı yukarı böyle bir şey.

* Geçen gün Erkan Özerman'a rastladım. "Super Lady seçiliyor, bence jüride Güngör Bayrak da olmalıydı. O bizim tek leydimiz" dedi... Erkan Özerman, alıp Konyalı kızı leydi haline getirdi. Bana sorarsan bu jüride olması gereken iki tane insan var; İnci Aksoy bir, Oya Eczacıbaşı iki. Türkiye'de örnek alınabilecek leydiler bence ikisi... Güngör Bayrak değil! Sıfatı Fransız kontuyla evlendiği için leydi. Bizimki sıfat değil; biz hanımefendi yaratıyoruz. Benim 'süper leydilerim' İnci ve Oya'dır.

AYŞE& HINCAL

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Kavgasız ayrılmanın 10 yolu
 Bana göre Türkiye'nin iki leydisi Oya ile İnci!
 Aşkın rahatsız mı? Ah canım! Geçmiş olsun
 Sonat'tan 'Ayrılık Şarkıları'
 Ağlamak için omuz arayanlara
 Beklenmeyen misafir kocasını unutturdu
 Çevreyi kirletti azarı yedi
 Aşkına karşılık bulamadı
 Kendi doğum günü partisine geç geldi
 Karagün dostu
SEDA KAYA GÜLER
Pınar'ın savunmasını erkekler üstlendi!
Sibel'in,...
AYŞE TÜTER
Mutfakta Lezzet Güneşi
* 30 gr. tereyağı
* 1 adet...
Eyvah bizim çocuk aşık olmuş galiba!
Eyvah bizim çocuk aşık olmuş galiba!
Minik oğlunuz bir anda komşunun kızına aşık olduğunu söylerse panik...
Doğal yağ yakıcılar: Fatburner
Doğal yağ yakıcılar: Fatburner
Fazla kilolardan kurtulmak için ne buzdolabına kilit takmak, ne de...
Engelliler için sosyeteden tam 29 bin YTL toplandı
Engelliler için sosyeteden tam 29 bin YTL toplandı
Reina bünyesindeki işletmeler, hasılatı Yavuz Kocaömer'in başkanı...
Denizkızı gibi!
Denizkızı gibi!
Moda Polisi
Adnan-Ayşe Polat çiftinin kızları Azer Polat da artık...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.