kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   Son Dakika
   Yazarlar
   News in English
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Sabah Çocuk
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Kültür Sanat
   Turizm Rehberi
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Çocuklara özel bölüm var
700 kişilik 'butik' kebapçı
Çocuklara özel bölüm var

Çocuklara özel bölüm var

Yemeğin sonunda yediğimiz nefis katmerin ardından ancak bol köpüklü bir Türk kahvesi içilebilirdi. Ben bununla da yetinmeyip mırra kahvesi içtim. Tavacı Recep'ten akıllanmış olduğum için fincanı geri verirken bu kez hata yapmadım. Yemekten sonra Sahan'ın bir başka özelliğini fark ettim. Burada geniş bir çocuk odası var. İçeride de kalabalığın durumuna göre yeterli sayıda pedagog. Çocuklar burada anne-babalarından bağımsız olarak yemeklerini ısmarlıyor, ya kendi başlarına ya da yardımla yiyor, oyun oynuyorlar. Dolayısıyla kalabalık kebapçılarda genelde görülen, ortalıkta çocukların koşuşturması burada yok. Anne-babalar da rahatça yemeklerini yiyor. Restorandan çıkıp arabamızı kapıya getirttiğimizde hoş bir sürprizle karşılaştık. Aracımız, biz yemek yerken yıkanmıştı. Gerçi 700 kişilik bir mekânda butik bir kebapçıdaki kaliteye ulaşılabilmesinin sırrını çözemedim. Ama ıssız bir yerde açılan bu kadar büyük bir dükkânın tutulmasının ipuçlarını hafta içi bir öğlen yemeği sırasında bile hissetmemek mümkün değildi.
DİĞER GURME HABERLERİ
 Ummanda mutfak derdi olmaz!
 Şöhretli aşçıların bavulunda ne var?
 Bahçe vaha gibi yemekler vasat
 Ailelerin de gittiği esnaf lokantası
 Seyyar tezgâhından AB'ye
 Boğaz'a nazır lezzet mekânı
 Yüz milyon yıllık tarih kitabı: Şarap
 Sabahtan akşama kadar süren keyif
 Uskumru dolması en kral meze seçildi
 Türk mutfağının çağdaş yüzü
 Manzara mükemmel mönü esprili
 Cankurtaran'da balık keyfi
 Kebap ve tatlı dünyasında bir dev
 Başkentin ünlü lezzet durağı
 Şampiyon artık Bodrum'da
 Ölmeden önce tatmanız gereken 50 lezzet
 'Şimdiki müşteri tahsilli'
 Bize ait domates bile kalmadı
 Organik tarım doğayı koruyor
    Cumartesi Yazarlar
    Güncel
    Yaşama Dair
    Sinema
  » Gurme
ALİ ESAD GÖKSEL
Ummanda mutfak derdi olmaz!
Teknede mönü planlaması...
'Tutku, yaşla şiddete dönüşür'
'Tutku, yaşla şiddete dönüşür'
Ferhan Şaylıman, bir ayda üçüncü baskısını yapan Zaman Geriye...
Saatiniz kaç pırlantalı?
Saatiniz kaç pırlantalı?
Son yıllarda saatin önlenemez yükselişi, ünlü modaevlerini bile saat...
Yaza damga vuranlar
Sezona hızlı bir giriş yapan Kenan Doğulu'nun Çakkıdı, Demet...
Venedik'te aşk bir film gibidir
Filmlerdeki gibi bana sarıldı ve yanak yanağa vals yaparak San Marco...
Superman gel bizi kurtar
1987'de şanına yakışmayan başarısız bir devam filmiyle sinema dünyasına veda...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.