İtalyan lezzeti
Tavsiye!.
İtalyan mutfağında yoğun tecrübeleri olan Tolga Atalay ve ekibi Fahrettin Türkmen'in işletme müdürlüğünü üstlendiği Parma markasını yaz sezonunda Sortie'de açtı. 110 yemek ve 70 kişilik bar kapasitesi olan Parma, ismini İtalya'nın Parma bölgesinden aldı. Parmesan peyniri ve prosciutto jambonunun da anavatanı olan Parma, yöresel mutfağı ve şarapları ile de meşhur. Odun ateşinde pizzalar, geniş makarna ve risotto çeşitleri, Türkiye'nin en zengin peynir tabağının da bulunduğu mönünün hizmet edildiği mekanda, içki barı da yer alıyor. Beyaz, krem, bej, parlak kum sarısı, açık kahve ve antrasit gri gibi renklerden oluşan dekorasyona sahip restoran şu anda yaz sezonunun trendy yerlerinden biri...
|