Tavuklu ekmek
Yarım tavuk göğsünü haşlayıp, küçük küçük doğrayın. Tuz ve karabiber ekleyin. 1 su bardağı yoğurt ve 2 çorba kaşığı mayonezi 4 diş dövülmüş sarmısakla karıştırın. Servis tabağına 2 dilim tost ekmeğini dizin. Üzerine yoğurtlu karışımdan sürün. Haşlanmış tavuk göğsünden koyun. 2 dilim tost ekmeğini, diğer ekmeklerin üzerine kapatın. Artan yoğurtlu harçtan sürün. 2 çorba kaşığı kıyılmış maydanozla ekmeklerin üzerini süsleyin. Buzdolabına koyup, 2 saat bekletin.
MALZEMELER * Yarım tavuk göğsü
* Tuz ve karabiber
* 1 su bardağı yoğurt
* 2 çorba kaşığı mayonez
* 4 diş sarmısak
* 2 dilim tost ekmeği
* 2 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
|