|
|
|
|
|
|
Kırmızı lahana bağırsak kanserini önlüyor
Kırmızı lahana bağırsak kanserinden korur mu? Brüksel, beyaz, kırmızı, yabani ve Beyaz Çin şeklindeki lahana çeşitlerinde ve bazı geniş yapraklı sebzeler, kükürt bakımından zengindir. Kimyasal yapıları birbirinden farklı çok sayıda kükürtlü bileşikleri içerirler. Kükürt içerikli bu sebzelerin en önemli özellikleri bağırsak mukozasını temizleme gücünün oldukça etkili olması ve vücut tarafından çok kolaylıkla dışarı atılabilmeleridir. Kırmızı lahana bitkisinde bulunan U vitamini, doğrudan doğruya bağırsak kanserine karşı tedavi gücünün olabileceği bugüne kadar hiçbir araştırmacı tarafından ele alınmamış. Mide ve oniki parmak ülserine karşı tedavi amaçlı olarak bitkisel yöntemleri tercih eden hekimlerce de kullanılıyor. Dünyada sadece bitkide zengin olarak bulunan U vitamini, bu enderliğinden dolayı benim hep dikkatimi çekmiştir. Yaptığım araştırmalarda kırmızı lahanada bu vitaminin bol miktarda olduğunu ve bağırsak kanserinde en güçlü önleyici olduğunu tespit ettim. Bunun yanı sıra tedavi gücü de yadsınamayacak derece kuvvetlidir.
KIRMIZI LAHANA KÜRÜ Yarım litre suda lahana yaprakları parçalanmadan bir bütün olarak 6-7 dakika haşlanır. 10 gün süreyle bir su bardağı yemeklerden bir saat önce veya yemeklerden 2 saat sonra içilir. 10'uncu gün sonunda bir hafta ara verilir. Tekrar 10 gün uygulanarak küre son verilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|