|
|
|
|
|
|
Etli sufle
Isyasove sarmsoteleyin. Etleri ilave edip 5 dakika daha soteleyin. Ispanak, tuz ve karabiberi harmanlayovun. Soteledietin yarve naneyi katiyice karYufka ve malzemenin yar35 santim çapderin bir fkabyerle.tirin. Üzerine skalan karve etleri koyun. Süt ve yumurtayiyice çfkabmalzemenin üzerine gezdirin. Yarsaat dinlendirin. Önceden 180 derece f25 dakika pi.irin. Fççüzerine peynir serpin. Ssservis yap
* 1 paket piliç göüs ku.ba. * 2 çorba ka.zeytinya * 1 adet so * 1 di. sarm * Yarkilo * 2 adet yufka * 2 su bardasüt * 2 adet yumurta * 1 su bardaka.ar peyniri * 1 çorba ka.nane * Tuz, karabiber
|
|
|
YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI | | Keyifle okuyun, zevkle pişirin, afiyetle yiyin / 10-12-2005 | Keyifle okuyun, zevkle pişirin, afiyetle yiyin / 09-12-2005 | Lezzet Güneşi / 08-12-2005 | Lezzet Güneşi / 07-12-2005 | Keyifle okuyun, zevkle pişirin, afiyetle yiyin / 06-12-2005 | Keyifle okuyun, zevkle pişirin, afiyetle yiyin / 05-12-2005 | Lezzet Güneşi / 04-12-2005 | Keyifle Okuyun, Zevkle Pişirin, Afiyetle Yiyin / 03-12-2005 | Taze Bakla Suflesi / 02-12-2005 | Lezzet Güneşi / 01-12-2005 | |
|
|
|
|
|
|