Lezzet Güneşi
Sıcak salata Patates ve sarmısağa zeytinyağını ilave edip iyice harmanlayın ve fırın kabına koyun. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzerleri kapalı olarak, patatesler gevrekleşinceye kadar yaklaşık 30 dakika pişirin. Patates ve etleri bir kapta harmanlayın. Krema, sirke, mayonez, hardal tohumu ve soğanı karıştırın. Kremalı sosu, etli patateslere ilave edip, iyice karıştırın. Salam dilimlerini 4'e katlayarak karışımın aralarına yerleştirip, servis yapın
(4 kişilik) * 1 tabak tavuk göğüs kuşbaşı (haşlanmış) * 4 dilim etli salam * 1 kg. taze patates (2'ye bölünmüş) * 1 diş sarmısak (dövülmüş) * 2 çorba kaşığı zeytinyağı * 1 su bardağı krema * 1 çorba kaşığı sirke * 2 çorba kaşığı mayonez * 2 çorba kaşığı hardal tohumu * 4 adet taze soğan (ince doğranmış)
|