|
|
Fıstıklı kebap
Sinirleri alınmış kuzu eti ve kuzu boşluğunu satırla kıyarak kıyma haline getirin. Fıstıkları küçük parçalara bölerek tuzla birlikte kıymaya karıştırın. 15 dakika buzdolabında bekletin. Hazırladığınız etten parçalar koparıp, köfte biçiminde dört köşe kebap şişine takın ve közde pişirin. Közlenmiş domates ve biberle birlikte servis yapın.
(4 kişilik) * 400 gram kuzu boşluğu * 400 gram kuzu eti * 200 gram antepfıstığı * 1 tatlı kaşığı tuz * Közlenmiş domates ve biber
|
|
 |
YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI |  | Lezzet Güneşi / 11-07-2005 | Lezzet Güneşi / 10-07-2005 | Lezzet Güneşi / 09-07-2005 | Lezzet Güneşi / 07-07-2005 | Keyifle Okuyun, Zevkle Pişirin, Afiyetle Yiyin / 06-07-2005 | Keyifle Okuyun, Zevkle Pişirin, Afiyetle Yiyin / 05-07-2005 | Keyifle okuyun, zevkle pişirin, afiyetle yiyin / 04-07-2005 | Keyifle Okuyun, Zevkle Pişirin, Afiyetle Yiyin / 03-07-2005 | Lezzet Güneşi / 02-07-2005 | Keyifle Okuyun, Zevkle Pişirin, Afiyetle Yiyin / 01-07-2005 | |
|
|