|
|
|
|
|
|
Elbasan köfte
Teflon tavada 1 çorba kaşığı zeytinyağını ısıtın. Kasap köftelerin her iki yüzünü kızartın. Yoğurt, yumurta ve limon suyunu bir kapta çırpın ve fırın kabına dökün. Üzerine kızarttığınız köfteleri yerleştirin. Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında yoğurtlu karışım sertleşene kadar yaklaşık 20 dakika pişirin. 2 çorba kaşığı zeytinyağını kızdırıp, kırmızıbiberi ilave edin ve köftelerin üzerine gezdirin. Sıcak servis yapın.
(4 kişilik) * 1 paket kasap köfte * 500 gr. yoğurt (süzme) * 4 adet yumurta * 3 çorba kaşığı zeytinyağı * 2 tatlı kaşığı kırmızıbiber * 1/4 limon suyu * Tuz
|
|
|
YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI | | Lezzet Güneşi / 07-07-2005 | Keyifle Okuyun, Zevkle Pişirin, Afiyetle Yiyin / 06-07-2005 | Keyifle Okuyun, Zevkle Pişirin, Afiyetle Yiyin / 05-07-2005 | Keyifle okuyun, zevkle pişirin, afiyetle yiyin / 04-07-2005 | Keyifle Okuyun, Zevkle Pişirin, Afiyetle Yiyin / 03-07-2005 | Lezzet Güneşi / 02-07-2005 | Keyifle Okuyun, Zevkle Pişirin, Afiyetle Yiyin / 01-07-2005 | Lezzet Güneşi / 30-06-2005 | Lezzet Güneşi / 29-06-2005 | Lezzet Güneşi / 28-06-2005 | |
|
|
|
|
|
|