Bolu'nun yemekleri fuarda
İstanbul'da açılan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda Bolu'nun yemekleri ve kültürel özellikleri tanıtılıyor. Fuara katılan Bolu Vali Yardımcısı İsmail Eroğlu fuarın, yabancı ülkelerin turizm şirketlerinin katılımı nedeniyle büyük önem taşıdığını belirtti. Fuarda bin 200 standın yer aldığını ifade eden Eroğlu, "Bize ait stand için, imkanlar doğrultusunda Bolu'nun tanıtımı için çalışma yapılıyor. İstanbul'daki fuara dördüncü defa katılıyoruz. Bu tür fuarların, Bolu'nun tanıtımına büyük katkısı oluyor" dedi. Eroğlu, il olarak turizmdeki stratejilerinin, kısa süreli tanıtım ve uzun süreli yatırım olduğunu vurguladı.
|