|
![](/gnysabah/i/1_pix_gri.gif) |
|
![](/gnysabah/i/1_pix_trans.gif) |
Bayrama kadar çikolata yapalım
Kurs.
Mövenpıck Hotel İstanbul, leziz çikolatalarının sırrını, yarın, çikolata yapımı kursunda meraklılarıyla paylaşıyor. Çikolata tutkunları, otelin 'executive chef'i Lorraine Sinclair ve pastane şefi Yücel Akbaş'tan uygulamalı olarak çikolata eritme, saklama ve kalıp çikolata yapma gibi teknik bilgilerin yanı sıra beyaz ve siyah çikolata yapımı, ganaj yapımı, truffle çikolata yapımı, çikolata ile meyve ve fındık kaplama öğrenecek. Yapılan çikolataların tadımından sonra katılımcılara sertifikalarıyla günün anısına özel olarak dizayn edilmiş önlük hediye edilecek. Görünümü ve tatlarıyla baştan çıkarıcı çikolataların yapımını öğrenmek ve bayramda dostlarına ve ailelerine kendi yaptıkları çikolataları ikram etmek isteyenler, daha ne bekliyorsunuz... Tarih: 8-16 Ocak 2005 Saat: 15.00-18.00 Kurs Ücreti: 95 YTL Adres: Mövenpick Hotel Istanbul Bilgi için tel: (0212) 319 29 29
|
|
|
|
|
![](/gnysabah/i/1_pix_trans.gif) |
|
![](/gnysabah/i/1_pix_gri.gif) |
|