Rendelediğiniz ayvaları yarım su bardağı şekerle ateşte hiç suyu kalmayacak şekilde pişirin. İçine tarçın ve ceviz ekleyin. Sütü kaynatın. İçine şekeri ekleyin ve kenarları yüksek bir tepsiye dökün. Güllaç yapraklarını tek tek batırıp yumuşatın. Yumuşayan güllacı bir komposto kasesinin içine alın. Ayvalı içten 1 kaşık koyun. Bohça gibi sarın. Servis tabağına ters çevirin. Bütün güllaçlara aynı işlemi uygulayın. Kalan sütü ısıtıp üstüne dökün. Narla süsleyerek servis yapın. MALZEMELER (10 kişilik) * 3 su bardağı süt * 6 adet güllaç yaprağı * 1 su bardağı ceviz * 3 adet ayva * 1 çay kaşığı tarçın * 2 su bardağı şeker * 1 su bardağı şeker (ayva için)