|
 |
|
 |
  |
|
'Evine icra gelmesi onuruna dokundu'
Hakim Mustafa Çete'nin ikinci eşi Ayşe Aymelek o günü şöyle anlatıyor: "Saat 15.30'du İcranın son günü. Biraz sonra gelecekler. Çocuklarla görüşememek onu çok üzüyordu. Bir de koskoca Ağır Ceza Hâkimi'nin evine icra gelmesi onun onurunu zedelemişti. Bir ara yanıma geldi. Başımı sağa çevirdim ve göz göze geldik. Başına dayanmış halde tabancanın namlusunun ucunu gördüm. Görmemin üzerinden yarım saniye geçmeden silahı ateşledi. Silahın namlusundan 'güm' diye bir ses geldi. Yıkıldı. Ben de yıkıldım..."
İNTERNETLE BAŞLADI Mustafa Çete ile hiçbir zaman çok büyük bir sorun yaşamadıklarını, kendisine hiç hakaret etmediğini belirten ilk eşi Hatice Helvacı ise, "Ortada hiçbir şey yokken boşanma olayı ile karşı karşıya kaldık. Sabahlara kadar internetin başından kalkmaz olmuştu. Herşey internette tanıştığı ve chat yaparken arkadaş olduğu kadın yüzünden oldu. Bu yüzden de kendini öldürdü. Çok üzgünüm" dedi.
İKİ KURŞUN DELİĞİ Bu arada genç hâkimin sağ şakağında iki kurşun deliğinin bulunması nedeniyle intihar olayı "şüpheli"görüldü. Ancak Malatya Adli Tıp Kurumu'ndan gelen raporda olayın kesin olarak intihar olduğu belirtildi. Uzmanlar iki kurşun deliği olmasını, "Silah otomatiğe alınmışsa, intihar eden kişinin tetiğe basan parmağı kasıldığı için ikinci mermi de silahtan çıkabilir" şeklinde açıkladılar.
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|