Ton balıklı üçgenler
Ton balığı, mısır ve kremayı harmanlayın. Maydanoz ve yumurtayı katıp iyice karıştırın. Ekmeklerin kenarlarını kesip, çıkartın. Hazırladığınız karışımı ekmeklerin üzerine paylaştırıp, çaprazlamasına 2'ye keserek her bir dilimden 2 adet üçgen hazırlayın. Yağlanmış fırın tepsisine hazırladığınız ekmekleri yerleştirin, önceden ısıtılmış 200 derece fırında ekmekler pembeleşinceye kadar yaklaşık 12-15 dakika pişirin. Üzerlerine karabiber serperek servis yapın.
MALZEMELER (12 adet) * 170 gram ton balığı (konserve) * 100 gram mısır (konserve) * 3 çorba kaşığı krema * 1 çorba kaşığı maydanoz (doğranmış) * 1 adet yumurta (çırpılmış) * 6 dilim tost ekmeği * Karabiber (arzu edilen miktarda)
|