kapat
   
SABAH Gazetesi
 
  » Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Hakan & Utku @ SABAH
 

Günter'in absürd temasları

AB Komisyonu'nun genişlemeden sorumlu yüksek komiseri Günter Verheugen, Türkiye'nin AB yolundaki yolunu açmak (ya da kapamak) için temaslarını sıklaştırdı. Adam çalı süpürgesi gibi, çat burada, çat kapı arkasında... Bu Türkiye dostunu (!) takip ettik ve medyanın gözünden kaçan temaslarını saptadık.

Verheugen Samandıra'da: "Sen orta saha oyuncusu olmana rağmen sağbek oynatılıyorsun, sen ise joker gibi her yerde oynuyorsun ha. Tahta bir sol ayakla solbek mi olur? Hımmm. Bu, Fener taraftarına işkence demektir. Bunu rapor edeceğim!"

Verheugen Eminönü'nde: "Ne demek kardeşim balık-ekmek yok, yerine suşi verelim? Ben sırf bunun özlemiyle geldim Türkiye'ye. Eminönü'nde balık-ekmeğin kaldırılması gurme haklarına aykırıdır. Rapor edilecek."

Verheugen SHOW TV stüdyolarında: "Pazar Keyfi'ni sunmayacağım kardeşim! Televole sunucusu niye yıllardır sağa-sola yürüyor. Eski kasetleri seyrettim. Çişi gelen bi adamı tuvalete yollamadan çalıştırmak insan haklarının çiğnenmesi demektir. Herkesin istediğinde işeme özgürlüğü var. WC'ye sokmuyorsanız AB'ye de giremezsiniz!"

Verheugen Ali Sami Yen'de Eski Açık'ın gişelerinde: "Ne demek tribün kapalı kardeşim? Ben fanatik Galatasaray taraftarıyım. Maçları bu tribünden gizli gizli senelerce izledim. Bu tribün uğurlu. Bu yaptığınız insan ve aslan haklarına aykırı!"

Verheugen Tahtakale'de: "Neeee?! Terminal'le Hellboy filmlerinin korsan baskı DVD'leri yok mu? Bizim oğlan istiyor. Avrupa'da hiçbir yerde bulamadım. Yasak masak anlamam. Bulun çabuk yoksa AB'yi rüyanızda görürsünüz!"

Verheugen Reha Muhtar'la: "Demek çok soru soruyorsunuz diye size haber bülteni sundurmuyorlar artık. İnsanların soru sorma hakkı elinden alınamaz kardeşim. Bu Reha Muhtar olsa bile. Zor zor... Bu kafayla AB zor!"

Verheugen Florya'da: "Hagi Bey, valla ailecek hastanızız. Duydum ki yönetim işinize karışıyormuş, istediğiniz transferleri yapmıyormuş. Emret, Özhan Canaydın'ın Monaco'daki işlerini bozdurayım. Kopenhag Kriterlerine 'Galatasaray 100'üncü yılında şampiyon olmazsa müzakere tarihi verilmez' maddesini ekleteyim..."

Verheugen Şenol Güneş'le: "Olacak şey değil! Sen tut dünya üçüncüsü takımın hocasını görevden al. Niye? Adı sanı duyulmadık bir Avrupa ülkesinin takımına elenip Avrupa Şampiyonası'na gidemedi diye. Ne var? Genç yeteneklerin önünü açmışsınız. Avrupa'da bir ülkeyi sevindirmişsiniz. Karşılığı kapıyı göstermek ha? Ondan sonra da bize niye hep AB kapıyı gösteriyor diyorlar. Daha çok görürsünüz kardeşim çook..."

Verheugen Türkiye'den ayrılmadan evvel havalimanının tuvaletinde ayna karşısında: "Şu gözlere şu dudaklara bak, meymenet yok! Kurbağa gibi, ne bu böyle? Ben böyle bir adam mıydım? Hayır, filinta gibiydim. Brad Pitt elime su dökemezdi. Bu Türkler'in aynaları çok alaycı... Her yer güldüren aynayla dolu. Böyle olmaz. AB'yi rüyalarında görürler"...

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Verheugen'le röportaj yaptık   / 09-09-2004
 Caydırıcı sigara üstü yazıları   / 08-09-2004
 Satıyoruz satıyoruuuuz saaaaatt...   / 07-09-2004
 Zina diyalogları   / 06-09-2004
 Şoktan haberler   / 03-09-2004
 Berbat Durum Senaryoları   / 02-09-2004
 Uzun yaşamanın en püf noktaları   / 01-09-2004
 Keşke gelmeselerdi...   / 31-08-2004
 Sezen'den şarkı almak...   / 30-08-2004
 Türk'ün suyla imtihanı   / 27-08-2004
AYŞE ÖZYILMAZER
Meraktan çatlamam an meselesi, İstanbul Masalı...
AYŞE TÜTER
Meyveli kurabiye
Tereyağı, şeker ve yumurtayı...
HAKAN & UTKU
Günter'in absürd temasları
AB Komisyonu'nun genişlemeden...
Diş telleri artık kâbus değil
Diş telleri artık kâbus değil
Çapraşık diş tedavisindeki sevimsiz tellerin yerini, artık çocuklar...
Pekkan'ın gençlik sırrı!
Pekkan'ın gençlik sırrı!
60'ına merdiven dayayan Ajda Pekkan'ın 30 yaşında gibi genç ve...
Yine geliyor
Yine geliyor
Troy (Truva) filminde Sparta Kraliçesi Helen'i canlandıran...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.