Öncelikle şerbeti hazırlayın. Bunun için su ve şekeri kaynatın. Limon suyunu ekleyin. Soğumaya bırakın. Yufkaları düz bir zemine alıp önce dörde, sonra da 8 eşit parçaya bölün. Dövülmüş bademi, tozşeker ve yumurta akı ile karıştırın. Bir tutam karanfil tozu ile tarçın ekleyin. Bu harcı yufkaların geniş tarafına koyun. Önce rulo şeklinde sarın. Gül şekli verin. Tepsiye dizin. Erimiş margarini üzerine gezdirin. Üzerini alüminyum folyo ile kapatın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 25 dakika pişirin. Fırından alıp, üzerine soğuk şerbet gezdirin. Ortalarına gül suyu dökün. Hindistancevizi ve yeşil fıstık ile süsleyin
MALZEMELER * Beyaz bülbül tatlısı * 3 adet yufka * 125 gram margarin * 1 su bardağı badem * 2 çorba kaşığı tozşeker * 1 adet yumurta akı * 1 tatlı kaşığı tarçın * Bir tutam karanfil tozu Şerbeti için: * 3 su bardağı tozşeker * 3 su bardağı su * Yarım limonun suyu Süslemek için: * Hindistancevizi ve yeşil fıstık