3çorba kaşığı şeker ile bir fincan suyu kaynatıp pekmez renginde karamel yapın. Bu karameli kalıba boşaltın. Kalıbı hafif hafif ısıtılarak her tarafını kaplayın. Yumurtaları tel ile çırpın. Vanilya, şeker ve süt koyun. Şeker eriyinceye kadar karıştırın. Şekerli sütü karamelli kalıba boşaltıp, büyükçe bir tencereye oturtun. Tencereye kenardan yarısını geçecek şekilde sıcak su koyun. Ateş üzerinde suyu kaynatmadan ve kremayı fazla katılaştırmadan pişirin. (Tencerenin üzerine önce bir peçete koyup sonra tencere kapağını aralık olarak örtün.) Kalıbı suyun içinde soğutun. Sonra kenarlara bastırarak tabağa çevrin. Not: Krem karameli birer kişilik özel kalıplarla daha kolay yapabilirsiniz. Yukarıdaki malzeme 6-7 küçük kalıp doldurur. Malzemeler * Yarım litre süt * 6 yumurta * 1 su bardağı şeker (3 çorba kaşığı karamel için ayrılır) * Yarım paket vanilya