kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Teknoloji
    Otomobil
    Sinema
    Hobi
    Çizerler
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Akademi Türkiye: Yıldızlar kimden yana?
Timuçin, Pınar ve Elçin'in yolu açık
Akademi Türkiye: Yıldızlar kimden yana?

Akademi Türkiye: Yıldızlar kimden yana?

Astroloğumuz Filiz Özkol, finalistlerin yıldız haritalarını yorumladı. Özkol'a göre gezegenler, adayların tümüne müzik ve şöhret konusunda doğuştan başarılı tablolar çizmiş. Yetenekli finalistleri oldukça çekişmeli bir yarışma bekliyor. Yarışmayı kimin kazanacağı belli değil. Ancak belli olan bir şey var; finalistlerin hepsi müthiş başarılı olacaklar..

Blendax'la Akademi Türkiye yarışması, oldukça çekişmeli geçeceğe benziyor. Adayların hepsi güçlü ve müzik konusunda gezegenleri doğuştan başarılı tablolar çizmiş. Her birini kendi alanında olumlu olaylar bekliyor. Özellikle yarışmacılarda su gruplarının yoğun olduğunu görüyoruz. Balıklar için ani fırsatlar söz konusu. Burçlarında ilerleyen Uranüs, onlara hata yapmamalarını öneriyor. Enerjilerini doğru kullanmalılar, çünkü önlerinde iyi fırsatlar var. Yengeçler Satürn'den etkileniyorlar. Sabırlı ve inatçı davranmalı ve pes etmemeliler. Akrepler, önümüzdeki yeni dönemde bekledikleri fırsatları yakalayacaklar. Teraziler kaybetseler bile, sonbahar ayları onlar için mükemmel olacak. Başarı grafikleri yükseliyor. Ekim ayı, onların her alanda çıkış yapacakları bir dönemin başlangıcı olacak.

PINAR (16.07.1981 Yengeç )
Sahne ışıklarını seviyor ve görsellikte başarılı. Görkemli olmaktan hoşlanıyor. Her türlü sanatsal çalışmalarda başarılı. Sanatçı yönünü geliştirecek çalışmalara katılmayı seviyor. Dengeli ve idareci yönü çok güçlü. Haziran ve temmuz dönemi, başarılı olacağı günler. Yaşantısı olumlu şekilde değişecek. 2005'in ilk ayları olumlu gelişmelere gebe.

TİMUÇİN (01.05.1977 Boğa)
Sanata eğilimli. İnatçı ve algılama yeteneği güçlü. Gizli kalmış taklit yeteneği var. Müziğin ve sanatın bir başka dalında da başarılı olabilir. Birçok kabiliyetini kombinasyon olarak kullanabilir. Ekim şanslı ayı. Yeni başlangıçlar için uygun. Sonbahar, gerçekleştirmek istediği hayaller için uygun bir dönem. İstikrarlı yapısı onu öne götürecek.

TUĞÇE (27.07.1983 Aslan )
Duygularıyla düşünen, mantığıyla karar veren bir kişilik. Kendi istekleri doğrultusunda yaşamak istiyor. Sanatçı yönü çok güçlü olmasına rağmen, hatalara açık bir kişilik. Yanlış anlaşılmaktan korkmasına rağmen, çoğu kez düşüncelerini anlatırken cesur. 2004 mücadele halinde geçebilir, fakat 2006'dan sonra daha başarılı günler onu bekliyor.

MÜCAHİT (01.10.1985 Terazi )

Görselliği seviyor. Sahne ışıkları onu cezbediyor. Yaşamın zevklerine düşkün. Maddi konularda sıkıntıya gelemiyor. Sevdiği işi yaparsa mutlu olur ve disiplinli çalışarak hedeflerine er geç ulaşır. Bu yıl sonbahar ayları oldukça şanslı. Kalıcı başarılar ondan yana. Sadece daha disiplinli çalışması gerekiyor. 2006'nın sonlarına doğru isteklerinde başarılı olacak.

ELÇİN (03.08.1976 Aslan )
Çok güçlü bir kişilik. Derin bir duygusallığa sahip. Çalışkan ve disiplinli. Mücadeleden korkmaz. Hedeflerini saptırmadan adımlarını dikkatlice atar. Araştırma yapısına güvenir. Kaprisli yapısı yüzünden ısrarcı davranabilir. Temmuz ayları onun için olumlu. Yeni olaylar gündemde. Yarışmayla ilgili şansı kuvvetli, fakat isyankar ve sabit davranmaktan kaçınmalı.

JALE (20.03.1984 Balık )
Son derece duygusal ve gizemli bir yapı. Düşündüklerini hiç kimseyle paylaşmaz. Olayları içinde biriktirerek, bir anda patlar. Cinsel cazibesi çok yüksek olup dış görüntüsüne özen gösterir. Güzelliklere düşkün. Bu yıl yaşantısında çok değişiklikler olacaklar. Ani fırsatlar söz konusu. Her türlü sürprizlere hazır olsun. Yaşamıyla ilgili farklı şeyler var.

BARIŞ (29.06.1979 Yengeç )

Duygu değişimleri içinde yaşayan güçlü, fakat hiçbir konuda taviz vermeyen bir yapı. İnatçı ve disiplinli yaşamaktan yana. Kendi değerleri var. Sabırlı ve sebatkardır. Sanat yönü güçlü olmasına rağmen yolun başında çok zorluklar yaşar. Ün yapmak için her türlü güç şartlara uygun çalışır. İki yıl daha sabırlı çalışması gerekiyor. Başarı zorluklardan sonra gelecek.

ÖZGÜR (27.05.1981 İkizler)
Adı gibi özgürlüğüne düşkün. Değişimlerinde hep daha mükemmel olmak var. Çevresinde sevimli, zeki ve ukala olarak tabir edilebilir. Meraklı ve deneyimci. Bu yıl Uranüs'ten fırsatlar etkinliği alacak. Ani değişimler söz konusu. Yalnız dikkatli olmalı ve yüksek çıkışlar yapmamalı. Eylül dönemine kadar birçok başarılı işler yapacak.

NALAN (18.06.1979 İkizler)
Aklına koyduğu her şeyi anında yapmak isteyen bir yapı. İsteklerinden ödün vermez. Hareketi ve aktiviteyi sever. Fiziksel görünüş onun için çok önemli olup, tipiyle uğraşmaya bayılır. Gücü seviyor. İnatçı sabırsız. Gözü yükseklerde, fakat belli etmiyor. Sanatsal faaliyetlerde başarılı olabilir. Sadece istikrarlı davranmalı. Nisan ayları için şanslı bir dönem diyebiliriz.


CENK (12.08.1980 Aslan)
Planlama yeteneği güçlü. Düşüncelerini yaşama geçirme konusunda başarılı. Ani öfkeler ona çok şey kaybettirebilir. Planladığı işlerin yürümediğini gördüğü zaman huysuzlaşabilir. Hafızası kuvvetli olup, hiçbir şeyi unutmaz, sadece unutmuş gibi görünür. Şanslı bir dönemde, fakat aklını çok iyi kullanmalı. Yıldızlardan olumlu destek alıyor.

SERHAN (03.04.1972 Koç )
Kafasına koyduğu şeyi, kesinlikle yapmak isteyen bir kişi. Hiçbir engel onu yıldırmıyor. Sanata karşı kabiliyeti doğuştan mevcut. Oldukça zeki ve becerikli. Öğrendiği bir şeyi asla unutmuyor. Sergilediği yeteneklerden çok daha fazla kapasiteye sahip. Tenkitçi yönü fazla. Yarışmanın sonucu ne olursa olsun, 2005 yılında oldukça başarılı olacak.

ÖZGE (20.10.1985 Terazi )
Sanat için doğmuş olup, artistik yetenekleri oldukça gelişmiş. Kişileri kırmaktan korkmasına rağmen, alınganlık gösterdiği bir anda karşısındakini kırabilir. Tenkitten hoşlanmıyor, fakat hiç de belli etmiyor. Başarı kazanma konusunda güçlü bir isteği var. Yeni bir döneme giriyor. Yarışmanın sonucu aleyhine bile bitse, Özge'nin yaşamı değişiyor.

DEHA (04.06.1982 İkizler)
Zeki ve esprili bir yapı. Olayların komik yönleri gözünden kaçmaz. Mizahi zekasıyla baş etmek mümkün değil. Güçlü ve hareketli bir enerjiye sahip. Doğuştan güzel bir sese sahip ve performansı yüksek. Kızdığı zaman dengelerini çabuk yitirir. Sonbahardan sonra ufku genişliyor. Önüne iyi fırsatlar çıkacak. Şansı oldukça iyi, fakat ani riskler de söz konusu.

BURCU (26.06.1984 Yengeç)
Doğuştan sanatçı. Duygusal, fakat mantık yönü çok gelişmiş. Güçlü belleği ve kinci yönü belirgin. Yaratıcılığı mükemmel. İyi bir dost fakat, temkinli. Kalıcı hayallerin peşinde. Sezgileri mükemmel çalışıyor. Haziran ayı şanslı dönemi. İnatçılığı, onu başarıya adım adım götürecek. Sıkı bir çalışma onu bekliyor. Hedefine ulaşacak. 2007, onun yılı olacak.

TOLGA (24.10.1973 Akrep)
Oldukça ilginç bir kişilik. Kendisini işiyle ifade etmekten hoşlanıyor. Çok zeki ve ayrıntıları anında gören ve müthiş bir analiz kafasına sahip. Çevresindeki herkesi çok çabuk keşfedebiliyor, fakat onu anlamak oldukça güç. Müzik kulağı çok iyi. Önümüzdeki yıllar onun başarılarına sahne olacak. 2007 yılına kadar başarılı atılımlar söz konusu.

FİLİZ ÖZKOL

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Türk kadını sabır taşı
 Lionel Ritchie ile aynı sahnede
 Gözü sınırların ötesinde
 Ortak yanları eski aşkları
 ELİFÇE ile hobi dünyası
 Gazozcunun kızı iç çamaşırcı oldu
 Begüm yaşam piline kavuştu
 'Tarlada çalışması için getirdim'
 Doğulu kadın resmi olarak yaşamıyor
 Uykudaki sevgi halleri
 Çamaşır ipiyle rekor
 Dört kuşak bir arada
 Bu dizide işler ARAPSAÇI
YÜKSEL AYTUĞ
Gündüz kuşağı iki gence kaldı
Televizyon dünyasının usta...
HAKAN & UTKU
Reklam takıntıları
Hakan ile Utku, reklamlardan sorumlu...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Fındık sarması
250 gram asma...
Konsey'den don-duran karar
Basın Konseyi, gazeteci Burcu Göksüzoğlu'nun 'görev sırasında gözüken...
Yeşil ışığa kandı canından oldu
Trafik ışıkları kendisine geçiş izni verince karşıya geçen lise...
Yargıtay,"Bu ceza ona az" dedi
Teminat mektubunu nakde çeviren avukatı tartaklayarak paraya el koyan...
Dilek Hanif'i korkutan mektup
Dilek Hanif'i korkutan mektup
Modacı Dilek Hanif'in Hülya Avşar'la dostluğu az kalsın başı derde...
Ortak gardırop!
Ortak gardırop!
Elif Germiyanlıgil ve Şirin Yalçın'ın giyim-kuşama düşkünlüklerini...
Jennifer Lopez'i reddeden adam.
Jennifer Lopez'i reddeden adam.
Yönetmenliğini Mel Gibson'ın yaptığı olay film Passion'da Hz.
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Sarı Sayfalar | Günaydın | Bizimcity | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Cumartesi | Aktüel Pazar | Teknoloji | Otomobil |Sinema | Hobi | Çizerler | ON
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.