kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Yaşama Dair
    Sinema
    Hobi
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
mtv programlı yayınına başladı
mtv programlı yayına başlıyor
mtv programlı yayınına başladı

mtv programlı yayınına başladı

Bir süredir test yayını yapan mtv, bugün programlı yayınına başladı. mtv, biri spor, biri magazin olmak üzere iki özel programla farkını ortaya koyacak.

Uydu anteniyle şifresiz olarak, vericilerle de karasal yayında izlenebilen mtv, ayrıca kablo TV şebekesinden ve Digitürk Kanal 21'den yayın yapıyor. 24 saat yayın yapacak mtv, haberden magazine, spordan sinemaya ve müziğe geniş program yelpazesi, teknik olanakları, profesyonel kadrosu ve titiz yayıncılık anlayışıyla kısa sürede ekranseverlerin ilk tercihleri arasına girecek. mtv'nin gündüz akışı saat 07:30'da yabancı film kuşağı ile başlayacak. Bu kuşakta dünya sinemasının klasikleri yer alacak. Hafta içi her gün saat 09:05'de Funda Tuna'nın sunacağı "Günaydın" ekranlarınıza gelecek. Ankara'dan canlı yayınlanacak programda siyasetin merkezinden günün ilk gelişmeleri, başkent haberleri, röportajlar, gazetelerden başlıklar, canlı yayın konukları olacak. mtv, saat 12:00, 14:00, 16:00, 18:00'de vereceği ve Rengin Alan'ın sunacağı Ara Haber'le de günün gelişmelerini ekrana taşıyacak. Remziye Demirkol'un sunacağı "mtv Ana Haber Bülteni" ise saat 20:00'de yayınlanacak. Saat 19:00'daki haber program "Seçime Doğru" ve saat 21:00'de yayınlanacak spor programı "Serbest Vuruş", bugün mtv ile start alacak iki yeni program olacak. Sporun usta kalemi Altan Tanrıkulu'nun imzasını taşıyan canlı yayınlanacak spor tartışma programı "Serbest Vuruş", ciddi, özgür, farklı, kaliteli içeriği, Erol Kaynar, Levent Tüzemen gibi usta yorumcuları ve sürpriz isimleriyle kısa sürede tiryakilik yaratacak. 2 Mart Salı saat 21:00'de ise ekranseverler mtv'de yeni ve çok farklı bir magazin programıyla tanışacak.

AKADEMİ TÜRKİYE MTV'DE GÖZETLENECEK
20 yıldır doğrunun, gerçeğin ve samimiyetin imzası olan gazeteci Şengül Balıksırtı, hazırlayıp sunacağı "Şamdan"da Türkiye'nin şöhretlerini, Türkiye'nin en çok merak edilen insanlarını görünmeyen, bilinmeyen, konuşulmayan gerçeklerle ve Şamdan farkıyla ekranlarınıza taşıyacak. Şengül Balıksırtı'nın ilk program konuğu Cem Yılmaz olacak. mtv ekranları bir başka heyecana daha ortak olacak. "Blendax'la Akademi Türkiye"nin 16 finalistinin 15 hafta boyunca eğitim aldıkları akademide ve kaldıkları evde yaşadıkları saat 14:05'de ve saat 23:00'de mtv'den yayınlanacak. 23:00'deki yayın gece boyu sürecek. Onların şöhrete giden yolda yaşadıklarını mtv izleyicileri de paylaşacak.

KAVGADAN UZAK BİR SPOR PROGRAMI
SABAH Gazetesi Spor Müdürü Altan Tanrıkulu'nun hazırladığı 'Serbest Vuruş' bu akşam ilk kez mtv ekranlarında izleyici ile bulaşacak. Tanrıkulu "Türk izleyicisi futboldaki kavgadan çok bunaldı" diyor ve devam ediyor: "Serbest Vuruş sakin bir program olacak. Hıncal Uluç, 'Hıncal'ın Yeri' adlı bölümle bizimle beraber olacak. Zaman zaman Ömer Üründül de bize katılacak. Bir konuğumuz olacak. Hedefimiz heyecanı düşürmeden ve saygıyı azaltmadan bir şeyler yapabilmek. "

MAGAZİNDE ŞAMDAN FARKI

mtv'nin ikinci sürprizi salı geceleri ekrana gelecek olan 'Şamdan'. SABAH Gazetesi Magazin Müdürü Şengül Balıksırtı'nın hazırladığı Şamdan, 'az sonraların' bağrılmadığı, sakin bir magazin programı. Balıksırtı, "Salı geceleri, Türkiye'nin en özel insanlarıyla onların bilmediğiniz, yönleriyle, keyifli birkaç saat vaat ediyorum. Şu an ekranın çok gürültülü olduğuna inanıyorum. Şamdan bembeyaz bir program olacak. Amacımız huzurlu bir ortamda, herkesin keyifle izleyeceği bir şeyler yapmak"diyor.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Ayakları yarım trilyona sigortalı
 Spermsiz erkek bile baba oluyor
 Korsan konseri vize başvurusu ele verdi
 'Biz de ÖSS yarışında varız'
 Tenha plajın keyfini çıkarıyorlar
 Sıra defileyi aşan gösterilere geldi
 50'li yılların naif' kadınları geri dönüyor
 Annelerimizden neler öğrendik?
 Sevgi Sözcükleri
 Kornişi fırfırlı perde
HAKAN & UTKU
Taze başkan adaylarına tavsiyeler
Ülke olarak, yaklaşan...
AYŞE TÜTER
Kerevizli piliç pirzola
Kırmızı biberleri ızgarada,...
Her çalana kapı açmayın
Konak'ta adres sorma bahanesiyle kapıyı açtıran gaspçı bıçakla tehdit...
Hem cefa'kâr' hem vefa'kâr'
12 yıldan bu yana Haber-İş Sendikası'nın başkanı olan Cengiz Teke'nin...
Sokak ortasında bıçaklandı
Kahramanmaraş BAĞ- KUR İl Müdürü Şevket Çarkanat önceki gece...
Sanat dünyasının kalbi tekliyor
Sanat dünyasının kalbi tekliyor
Son yıllarda artan kalp rahatsızlıklarına en çok sanat dünyasında...
Hastaneden eğlenceye!
Hastaneden eğlenceye!
Semiramis Pekkan, 'Fasting' yöntemiyle zayıflayıp, vücudunu...
Şarkıları kendisinden daha güzel
Şarkıları kendisinden daha güzel
Eski manken, yeni şarkıcı Carla Bruni yeni mesleğinde...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Bizimcity | Sizinkiler | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin Sağlık | Cumartesi | Aktüel Pazar | Yaşama Dair | Sinema | Hobi
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.