kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Yaşama Dair
    Sinema
    Hobi
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Bu jürinin işi çok zor
Onların hepsi birer yıldız
Bu jürinin işi çok zor

Bu jürinin işi çok zor


atv'de cumartesi gecesi muhteşem bir galayla izleyicilerin huzuruna çıkan Blendax'la Akademi Türkiye'nin yarışmacıları izleyenleri büyüledi. Finalistler o kadar başarılı ki, Akademi jürisini, öğretim kadrosunu ve GSM ile oy verecek vatandaşları tercih için zor günler bekliyor.

BURCU
26.06.1984 Ankara doğumlu, İzmir'de yaşıyor. 9 Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Gitar Bölümü öğrencisi. İki yıldır İzmir'de sahne alan Burcu, aynı süre içinde İzmir Büyükşehir Kent Orkestrası'nda solist olarak çalışmış.

PINAR
16.07.1981 Bursa doğumlu. İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi. Milliyet Gazetesi'nin düzenlediği Liselerarası Müzik Yarışması'nda birinciliği bulunan Pınar, amatör orkestralarda solistlik de yapmış.

ELÇİN
03.08.1976 Balıkesir doğumlu. Gazi Üniversitesi Uluslararası Turizm İşletme ön lisans mezunu. 4 yıldır profesyonel olarak Ankara'da sahne alıyor. Elçin 1997 ve 1998'de Eurovision Şarkı Yarışması'nın Türkiye finalistleri arasında yer almış.

TUĞÇE
27.07.1983 Denizli doğumlu. İstanbul'da yaşıyor. Üniversite öğreniminin yanı sıra özel bir okulda müzik dersleri alıyor. Kendisini uyumlu bir insan olarak tanımlayan Tuğçe, Türkiye'nin gerçek starı olarak Sertab Erener'i kabul ediyor.

MÜCAHİT
01.10.1985 Adana doğumlu. Adana'da yaşıyor. Lise mezunu. Arabesk ve pop müzik dinlemekten hoşlanıyor. Müzik adına ilk adımlarını darbuka çalarak atan Mücahit kendini "tam bir Anadolu erkeği" olarak tanımlıyor.

JALE
20.03.1984 Antalya doğumlu. Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü 2. sınıf öğrencisi. En büyük deneyimin okul korosuyla Aspendos Kalesi'nde arya seslendirmek olduğunu söylüyor. Aynı zamanda usta bir kemancı.

BARIŞ
29.06.1979 Zonguldak doğumlu. Karadeniz Ereğlisi'nde yaşıyor. Bekar. Açık Öğretim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü öğrencisi. Barış, yaşama sevincini "kapı gıcırtısına bile oynarım" sözleriyle ifade ediyor. Gitar ve mızıka çalıyor.

ÖZGÜR
27.05.1981 Ankara doğumlu. İstanbul Üniversitesi Felsefe bölümü öğrencisi. Üç yıldır İstanbul'daki çeşitli kulüplerde sahne alan Özgür, yarışmaya halk oylarıyla dahil olan 16. finalist. Özgür, büyük bir Kenan Doğulu hayranı.

NALAN
18.06.1979 Hollanda doğumlu. Boşanmış ve 5 yaşında bir oğlu var. İki yıl süreyle musiki cemiyetlerindeki çalışmalara katılan Nalan Belediye Konservatuvarı 2. sınıfta öğrenci. Aynı zamanda AÖF Halkla İlişkiler Bölümü'nde okuyor.

CENK
12.08.1980 İstanbul doğumlu. Balıkesir Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. İTÜ Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümü'ne devam ediyor. Aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda opera eğitimi de alıyor.

SERHAN
03.04.1972 İstanbul doğumlu. Bilkent Üniversitesi Turizm Otel İşletmeciliği mezunu. İstanbul'da Oda Orkestrası'nda baş tenor olarak çalışmış. Boston'da, dünyanın en iyi müzik okullarından Berklee College'da müzik eğitimi aldı.

ÖZGE
20.10.1981 Uşak doğumlu. Müzik öğretmenliği yapıyor. Hayali bir gün Sezen Aksu ya da Sertab Erener'le düet yapmak. Müziği hayatının merkezi olarak algılayan Özge, Akademi'de alacağı eğitimle hedefine daha kolay varacağına inanıyor.

DEHA
04.06.1982 İzmir doğumlu. Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda bir yıl önce şan eğitimi almış. Kendisine ait 20'ye yakın şarkı sözünü ileride değerlendirmeyi düşünen Deha, 5 yıldır İzmir'de tanınmış kulüplerde sahne alıyor.

TİMUÇİN
01.05.1977 Balıkesir doğumlu. Endüstri Meslek Lisesi'ni bitirdikten sonra özel bir okulda Türk Sanat Müziği dersleri alan Timuçin daha sonra özel olarak şan ve solfej dersleri de almış. Cenk Eren- Nükhet Duru ikilisinin vokalistliğini de yapmış.

PINAR E.
15.01.1981 İzmir doğumlu. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı hazırlık sınıfı öğrencisi. 7 yıl boyunca voleybol oynayan Pınar E.'nin 100'e yakın şarkı sözü de bulunuyor. Pınar E. 4 yıldır çeşitli lokallerde sahne alıyor.

TOLGA
24.10.1973 İstanbul doğumlu. Marmara İşletme Fakültesi mezunu. 9 yıldır çeşitli kulüplerde sahne alan Tolga, ut, gitar, cümbüş, buzuki ve keyboard çalıyor. Kendisine ait 10 adet bestesi var. Etnik müzik konusunda uzmanlaşmak istiyor.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 mtv programlı yayına başlıyor
 Ayakları yarım trilyona sigortalı
 Spermsiz erkek bile baba oluyor
 Korsan konseri vize başvurusu ele verdi
 'Biz de ÖSS yarışında varız'
 Tenha plajın keyfini çıkarıyorlar
 Sıra defileyi aşan gösterilere geldi
 50'li yılların naif' kadınları geri dönüyor
 Annelerimizden neler öğrendik?
 Sevgi Sözcükleri
 Kornişi fırfırlı perde
HAKAN & UTKU
Taze başkan adaylarına tavsiyeler
Ülke olarak, yaklaşan...
AYŞE TÜTER
Kerevizli piliç pirzola
Kırmızı biberleri ızgarada,...
Her çalana kapı açmayın
Konak'ta adres sorma bahanesiyle kapıyı açtıran gaspçı bıçakla tehdit...
Hem cefa'kâr' hem vefa'kâr'
12 yıldan bu yana Haber-İş Sendikası'nın başkanı olan Cengiz Teke'nin...
Sokak ortasında bıçaklandı
Kahramanmaraş BAĞ- KUR İl Müdürü Şevket Çarkanat önceki gece...
Sanat dünyasının kalbi tekliyor
Sanat dünyasının kalbi tekliyor
Son yıllarda artan kalp rahatsızlıklarına en çok sanat dünyasında...
Hastaneden eğlenceye!
Hastaneden eğlenceye!
Semiramis Pekkan, 'Fasting' yöntemiyle zayıflayıp, vücudunu...
Şarkıları kendisinden daha güzel
Şarkıları kendisinden daha güzel
Eski manken, yeni şarkıcı Carla Bruni yeni mesleğinde...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Bizimcity | Sizinkiler | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin Sağlık | Cumartesi | Aktüel Pazar | Yaşama Dair | Sinema | Hobi
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.