kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Yaşama Dair
    Sinema
    Hobi
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
İş için buluştular
Yılmaz Erdoğan'a sosyetik danışman
İş için buluştular

İş için buluştular

Yeni senaryosunda fikrini almak için Özlem Önal'ı arayan Yılmaz Erdoğan'ın adı, sosyetik güzel ile çıktığı iş yemeğinin ardından aşk dedikodularına karıştı. Oysa ki iki genç, sadece iş görüşmesi için biraraya geldi.

Son günlerde Vizontele Tuuba isimli filmiyle gündemde olan ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan, yeni yazmaya başladığı senaryosunda görüşlerini almak için Dedemanlar'ın genç temsilcisi Özlem Önal'a görüşme teklif etti. Erdoğan'ın teklifine 'evet' cevabı veren sosyetik güzel, Yılmaz Erdoğan ile Bebek'deki Ambassador Restaurant'da buluştu. Fakat yemek sonrası haklarında çıkan aşk haberleri, Önal'ın başını ağrıttı. Kısa bir süre önce ABD'deki yaşamına veda edip Türkiye'ye geri dönen Özlem Önal, "Bu bana tam hoş geldin golü oldu" dedi. Erdoğan ile hakkında çıkan aşk haberlerine, "Yılmaz Erdoğan bir senaryo için bana danışmaya karar vermiş. Şirketimizi arayarak not bırakmış. Bir akşam yemeğinde konuştuk. Senaryo hakkında bilgi veremem. Hayatımda ilk kez gördüm. Aramızda aşk yok, olamaz da..." açıklamasını yapan sosyetik güzel, aşk iddialarının kendisini çok üzdüğünü söyledi.

MANA ÇIKARMAK ÇOK YANLIŞ
Daha önce annesi Nazire Dedeman ve kız kardeşi Özben Önal'ın yöneticisi olduğu Umut Vakfı çerçevesinde Yılmaz Erdoğan'ın ailesini tanıdığını, bu yüzden de, kendisinden yeni yazmaya başladığı bir senaryo için görüş ve fikir aldığını belirten Özlem Önal, "Bunda bir yanlışlık yok. Bu dünyanın her yerinde olağan bir durum. Sanatçılar ve senaristler yazacakları veya oyanayacakları film ve oyun öncesi araştırma yaparlar. Yılmaz Bey de senaryonun toplantısı sırasında ismimin geçmesi üzerine bana danışmaya karar vermiş. Bu görüşmeden başka manalar çıkarmak çok yanlış. İstanbul'a yeni döndüm ve en son isteğim adımın sürekli olarak yeni aşk iddiaları arasında yer alması. Kendimi işime adapte etmek istiyorum" diyerek, şu sıralar İstanbul'da bir butik otel açmak için hazırlıklar içinde olduğunu da sözlerine ekledi.

YALNIZLIĞI DEZAVANTAJI
Geçtiğimiz yıl ünlü aktör Matt Dillon ile de adı aşk dedikodusuna karışan ve Amerikan gazetelerine haber olarak adının dünya çapında duyuran Özlem Önal, dünya jet setinin yakından tanıdığı isimler arasında yer alıyor. Son olarak İngiliz sevgilisi Nathan Rothschild ile ayrıldıktan sonra kimseyle bir birliktelik yaşamadığını söyleyen Önal, yalnız olduğu için bundan böyle adının herkes ile aşk yaşama ihtimali olduğunun farkında. Çünkü ünlü güzel sosyetenin en ünlü ve güzel kızları arasında ilk sırada yer alıyor.

Erdoğan'ın dedikodudan haberi yok
Yılmaz Erdoğan'ın yazacağı yeni senaryonun sosyetik bir genç kızın hayatını anlattığı iddia ediliyor. Ama Erdoğan, İngiltere'de Vizontele Tuuba'nın galasında olduğu için bu dedikodular çıktığında olaydan habersizdi. Bakalım Erdoğan'ın sosyetik güzel ile birlikteliği yönünde çıkan haberlere tepkisi ne olacak.

DEĞER ÖZERGÜN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 150 milyarlık ilaç dağıttılar
 Şeker sayesinde sağlıklı yaşıyor
 DURU lmuyor!
 Ayakkabıda çağ atladık
 Bir çarşı uyanıyor
 Soğuk, hayvanları kötü etkiliyor
 Gerçeğin 1001 yüzü
 Beyazperdede adliye filmleri var
 Galerilerden
 Sizin evliliğiniz hangisi?
 Sevgi Sözcükleri
 Güllü bantlı yastık
YÜKSEL AYTUĞ
Akademi Türkiye Başlıyor
atv'nin heyecanla beklenen...
HAKAN & UTKU
Temel Reis Karasakal Safinaz ıspanak, vs...
Baykal'ın...
AYŞE TÜTER
Çeşnili brokoli
Yağı ısıtıp, kimyon tohumu, kişniş ve...
Şimdi de onun için ağlıyorlar
Antrenörlerini iki ay önce kalp krizine kurban veren basketbolcuları...
Hanımağa emredince cinayet için izin aldı!
Yerel seçimdeki rakibine gözdağı vermek için tuttuğu tetikçiyi başka...
Gövde gösterisi yaptı
28 Mart seçimlerinde yeniden aday olan Şişli Belediye Başkanı Mustafa...
Mustafa ruh ikizim gibi
Mustafa ruh ikizim gibi
Gülben Ergen her kapanan kapının ardından bir aydınlık doğduğuna...
'Fasting' kurbanı
'Fasting' kurbanı
Bağırsağı delindiği için geçen hafta İstanbul Cerrahi...
Jones'un kötü kaderi
Jones'un kötü kaderi
Ünlü sinema yıldızı Catherine Zeta Jones'un başı Nicole...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Bizimcity | Sizinkiler | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin Sağlık | Cumartesi | Aktüel Pazar | Yaşama Dair | Sinema | Hobi
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.