|
 |
|
 |
Şimdi de onun için ağlıyorlar
Antrenörlerini iki ay önce kalp krizine kurban veren basketbolcuları taşıyan otobüs şarampole yuvarlandı. Takım, bu kazada da "kaptan"ını yitirdi.
Deplasmanlı Bölgesel Lig'de mücadele eden Samsun Gazi Belediyespor Erkek Basketbol Takımı iki ay içinde ikinci büyük şoku yaşadı. 29 Aralık 2003 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu antrenörleri Kaya Cengiz'i kaybeden Gazi Belediyespor, bu kez de deplasmanda Bayburt'ta oynadıkları Bayburtspor maçı dönüşü meydana gelen kazaya takım kaptanı Serdar Sağıroğlu'nu kurban verdi. İçinde 16 kişinin bulunduğu otobüs Ordu'nun Fatsa ilçesine dokuz kilometre kala buzda kayarak şarampole yuvarlandı. Kazada başından ağır yaralanan 32 yaşındaki takım kaptanı Sağıroğlu kaldırıldığı Fatsa Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
YOLDA KASİS VARDI Kazada takım Antrenörü Hasan Yaşar, basketbolculardan Noyan Canpolat, Ajdan Taç, İbrahim Türker, Ferhat Gözükara, Ali Bilgin, Atilla Can, Cem Çankaya ve Özdeş Aydın ile otobüs şoförü Servet Arslan yaralandı. Kazada burnu kırılan, kolunda ve bacaklarında ezikler bulunan Antrenör Hasan Yaşar'ın burnundan ameliyat olacağı belirtildi. Sporcular da Fatsa Devlet Hastanesi'ndeki kontrollerinin ardından Samsun'a gönderildiler. Kazada hafif yaralanan otobüs şoförü Servet Arslan ise gözaltına alındı. Kazayı anlatan Antrenör Yaşar, "Fatsa girişindeki köprüye geldiğimizde yolda kasis vardı. Hızımız da çok azdı. Kasiste araba, buzun da etkisiyle dengesini kaybederek yuvarlandı. Bizden sonra aynı yerde başka kazalar da olmuş. Daha hocamızın acısı dinmeden şimdi de kaptanımızı yitirdik. Acımız çok büyük" dedi.
İlhan DEMİRCİOĞLU-Hamza ALP
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|