kapat
25.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Eczacıların feryadı dinmiyor

Kepenk kapatma eylemleriyle kamuoyunun dikkatlerini üzerlerine çeken eczacılar şimdi de birbirleriyle kavgaya giriştiler

Bakırköy'de İstanbul Çağdaş Eczacılar Derneği'nin açılışını yapan dernek başkanı Erkan Önsel, halen sorunlarına duyarsız ve yetersiz kalan meslek yöneticileri bulunduğunu ileri sürerek, "Sesimizi topluca duyurabilmek için Çağdaş Eczacılar Derneği'ni kurduk. Çünkü halen eczacılar eziliyor ve sorunları çözülmediği için birçoğu kepenklerini kapatmak zorunda kalıyor" dedi.

Eczanelerin tamamen faturalı yaşam içinde olup devlete en yüksek KDV'yi ödeyen sektörler içinde bulunduğuna da dikkat çeken Önsel sözlerini şöyle sürdürdü; "Eczacılar gerçek anlamda zarar ettikleri halde enflasyon muhasebesi olmadığından ve hayat standardı uygulaması yüzünden devlete en çok vergi verenlerin başındadır." Buna rağmen eczacılara sahip çıkılmadığını belirten Önsel iki günlük kepenk kapatma eylemlerini hatırlatarak, "Türk Eczacılar Birliği Başkanı Mehmet Domaç haklarımızı aldık diyerek eyleme son verdi ama bugün eylem öncesi durumumuzdan daha kötü durumdayız. Eczacılar kandırıldı ve sahipsiz bırakıldı." diye konuştu.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır