kapat
16.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Yedirirler!

Ağır sahaya rağmen olağanüstü bir mücadele izledik. Kocaeli 10 kişi kaldıktan sonra dengenin bozulması, G.Saray'ın üstünlük kurmasına neden oldu. Bir takım güçlüyse, iyi mücadele ediyorsa, yardımlaşma üst düzeydeyse sayısal taktik değerlerin önemi bitiyor. Çünkü G.Saray bu ağır sahada oyuncuların yükü bölüşmeleri nedeniyle aksamayıp sıkıntı çekmeden rahat bir galibiyet aldı.

Batista çok akıllı bir transfer. Çok koşması, yüreğini sahaya yansıtması, her yere her pozisyonda ayağını sokup topa müdahalesi ve önünde boşluk bulduğu zaman direkt kaleye gitmesi G.Saray'a büyük rahatlık getirdi; bundan sonra da getirecektir. Ayrıca Berkant'ı da çok beğendim.G.Saray'da dün gece defalarca yaptığım eleştirilerin haklılığını gördüm. Rakip defansın arasına çok adam sokarsanız, hem orta alanın gol pozisyonundaki üretimini artırırsınız hem de forvet oyuncularının gol için rahat hareket etmelerini sağlarsınız. G.Saray bunu hep denemeli. Yalnız burada bir sakınca doğabilir. Defans oyuncularının hücuma çabuk çıktığı anlarda boşta kalan oyuncuları bloke ederek, kontratakların önüne geçilmesi gerek.

Karaman'a ders olsun
Kocaeli Teknik Direktörü Hikmet Karaman, bu maç tehir edildiğinde sahanın futbol oynamaya müsait olmadığını bile bile televizyona çıkıp, "Biz bugün yenmeye gelmiştik. G.Saray takımı hakemi etkiledi" demişti. Bu sözleri işte böyle 5 tane atarak adama yedirirler.

Tekrar tekrar söylüyorum: Taraftarıyla, sahadaki futbolcusuyla, hakemlere yardım edip, psikolojik baskıyı ortadan kaldırırsak, hakemlerimiz daha rahat ve adil maçlar yönetirler.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır