kapat
16.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Tam isabet

Vay, vay, vay! Deli Yürek'in ne de çok seveni varmış. Uzun bir aradan sonra, yeni kanalı atv'de, yeni bölümleri ekrana geldiği gün reyting rekorlarını allak bullak etti. Açık olan televizyonların yüzde 36'sına kendini izletti, gün birincisi çıktı. Yeni yayın dönemine iyi bir başlangıç yaptı. Moral buldu.

Şuraya yazıyorum. "Deli Yürek" önümüzdeki hafta da bu izlenme oranını yakalayacaktır. Haftaya müthiş bir çengel attı. Miroğlu, Zeynep'le nikah masasına oturduğu gün, bileklerine kelepçe vuruldu. Çiçeği burnunda damada demir parmaklıkların yolu gözüktü. Gel de haftaya "Deli Yürek"i izleme!

"Deli Yürek"in yeni bölümündeki yenilikler şunlardı: Zeynep rolü el değiştirmiş. Eski Zeynep'i aradığımı pek söyleyemem. Dizide aile birliği daha bir ön plana çıkmış. Ağabey ağırlığını koymadı ilk bölüme. Ama Savaş Doğan daha bir psikopatlaştı. Turgay Atacan'ı aratmadı. Çok da iyi oldu. Nazlı'da büyük değişim var. Ağabeyine bile başkaldırır olmuş. Sabri Ağabey ise iyi babayı oynuyor. Miroğlu'na gelince. Eski Miroğlu. Kirli sakalları gidince daha da yakışıklı olmuş.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır