kapat
16.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Büyük acı

Özel Üsküdar Amerikan Koleji 1. sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Lara Falay, sırlarıyla birlikte ölüme gitti
Boğaziçi Köprüsü, dün yine bir trajediye sahne oldu. Bu kez canına kıyan genç bir kızdı.. Ve ilk kez köprüden atlayıp canına kıyan bir insanı, öz babası denizden çıkartıyordu..

Ortaköy'de oturan Özel Üsküdar Amerikan Koleji 1. sınıf öğrencisi Lara Falay, dün sabah saatlerinde okul servisiyle evden ayrıldı. Servisten indikten sonra okula gitmeyen Lara, Bağlarbaşı'ndan 34 TEH 06 plakalı taksiye bindi. Üzerinde okul forması bulunan Lara, şoföre Beyoğlu'na gitmek istediğini söyledi.

Taksi köprü üzerine geldiğinde genç kız, midesinin bulandığını söyleyip şoföre durmasını istedi. Trafiğin yavaş akışından yararlanan Lara, kapıyı açıp korkuluklara doğru koşmaya başladı ve diğer sürücülerin şaşkın bakışları arasında kendisini boşluğa bıraktı. Deniz Polisi, Lara'yı ararken genç kızın takside bıraktığı okul eşyalarından Üsküdar Özel Amerikan Koleji'nde okuduğu anlaşıldı. Polis, okul aracılığıyla Lara'nın işadamı olan babası Yafes Falay'a haber verdi. Hemen Kuzguncuk'a gelen Yafes Falay, bir balıkçı teknesiyle arama çalışmalarına katıldı. Acılı baba, Kuzguncuk açıklarında kızının cesedine rastladı. Diğer görevlilerle birlikte kızını tekneye alan acılı baba, henüz şokta olduğu için gözyaşı bile dökemedi.

NOT BIRAKMADI
Kızının sorunsuz biri olduğunu belirten Falay "Derslerinde başarılı bir öğrenciydi. Bizimle ya da arkadaşlarıyla bildiğimiz herhangi bir sorunu yoktu. Neden böyle yaptı anlayamadık" dedi. Genç kızın annesi Ferda Falay da eşi gibi şokta olduğu için uzun süre konuşamadı. Falay Ailesi'nin yakınlarından alınan bilgiye göre, Lara'nın anne-babasıyla sorunlar yaşadığı ve bu yüzden bunalımda olduğu öğrenildi. Hiçbir not bırakmayan genç kızın, Emir adlı erkek arkadaşına ulaşılmaya çalışılıyor.

Yalçın BEL



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır