kapat
16.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Ünlü talkşovcuya kral gibi maaş

CNN'le sözleşmesi sona eren Larry King, aynı kanalla yılda 14 milyon dolara anlaştı. Özel uçak da King'e kanalın hediyesi!
ABD'nin önde gelen haber kanalı CNN, ünlü talkşov sunucusu Larry King'in sözleşmesini bir servet ödeyerek yeniledi. CNN, 4 yıllık daha anlaşma imzaladığı Larry King'in yıllık ücretine yüzde 100 zam yaparak 7 milyon dolardan 14 milyon dolara (yaklaşık 18 trilyon lira) çıkardı. CNN'den sızan haberlere göre, önceki gün imzalanan 4 yıllık anlaşma karşılığında tam 56 milyon dolar (yaklaşık 80 trilyon lira) alan Larry King'e bir de özel uçak tahsis edilecek..

CNN'in böylesine büyük bir parayı ödemesinin gerisinde rakipleri NBC ve Fox televizyonlarının 64 yaşındaki King'e kanca takması neden oldu. King'i mutlaka transfer etmek isteyen televizyonlara karşı CNN elini çabuk tuttu ve King'i ikna etti! Amerikan televizyonlarının en pahalı isimlerinden biri haline gelen Larry King böylece NBC'de "Today" adlı programı sunan Katie Couric'in geçen hafta NBC televizyonuyla imzaladığı 60 milyon dolarlık anlaşmaya da çok yaklaştı.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır