kapat
10.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  MHP'ye rest çekti
Bankalar kanununda yapılması öngörülen yeni düzenlemeler ve bazı bankalara sermaye desteği verilmesini öngören yasa tasarısı üzerinde iki haftadan beri devam eden tartışmalar Ankara'da gerilimi doruğa ulaştırmış durumda. Tartışmanın özellikle Devlet Bakanı Kemal Derviş ile koalisyonun MHP kanadı...
Tüm Metin

  Emeklilik 4 yıl uzuyor
Emekli olmayı bekleyenlere kötü haber. Emeklilik yaşı uzuyor. Maliye Bakanlığı ile Çalışma Bakanlığı'nın, Anayasa Mahkemesi'nin iptal ettiği kademeli emeklilikle ilgili yeni yasa tasarısı üzerindeki çalışmaları tamamlandı.
Tüm Metin

  'İhracat rekortmeni olacağız'
Ekonomik krizin sancılarını ihracatla aşmaya çalışan otomotiv sektörüne Fransız genel müdürden moral dopingi. Renault'nun 2001 yılını değerlendirdiği toplantıda konuşan OYAK Renault Genel Müdürü Dominique Correze, sektörün geçen yıl 170 bin otomobil ihracatıyla 3.2 milyar dolar...
Tüm Metin

  IMF, El Kaide'nin bilinçsiz müttefiki
Ünlü Amerikan ekonomi dergisi Forbes, Uluslararası Para Fonu'nun (IMF) politikalarının "dünyaya verdiği zararı", El Kaide örgütünün terörüyle kıyaslayarak, Türkiye'nin bu politikalardan uzaklaşıp, para birimi olarak doları benimsemeyi düşünmesini önerdi.
Tüm Metin

  Vestel, ABD'yi gözüne kestirdi
Avrupa'nın en büyük televizyon imalatçısı unvanına sahip Vestel, sırf bu yüzden Amerikan elektronik pazarı için özel ürünler hazırladı. Vestel Ürün Müdürü Hakan Kutlu, bazı ürünlerinin, elektronik fuarında Texas Instrument gibi dev şirketler tarafından da sergilendiğini söyledi.
Tüm Metin

  Banka krizinde uzlaşma
Derviş'in "Üstü kapalı" istifadan söz etmesine yol açan sorunlar dün yapılan iki zirvede uzlaşmayla aşıldı. Sermaye desteği sağlanacak bankaların aktif büyüklüğü, devletin bankalara ortaklığına yol açacak hisse karşılığı destek sağlanması ve kamu bankalarının yöneticilerine yargı zırhı konusunda varılan anlaşma bugün kesinlik kazanacak.
Tüm Metin

  Her keseye uygun 1001 meslek kursu
Aylık ekonomi dergisi Power, işsizlere, kuracakları yeni hayatta yardımcı olacak bir araştırma yaptı ve iş sahibi olmayı sağlayan tam 1001 meslek kursu buldu. Üstelik bu kursların fiyatları öyle abartılı rakamlar değil. Türkiye'de ilk kez yapılan böyle bir araştırma finanstan bilişime, yabancı dillerden güzel sanatlara kadar pek çok dalı kapsıyor.
Tüm Metin

  Piyasalarda kriz korkusu
Bazı bankalara yapılacak sermaye desteği konusunda Ankara'daki gerilim arttıkça, piyasaların ayarı da bozuldu. Yaklaşık iki haftadır üzerinde tartışılan bu konu üzerinde liderler zirvesinden de sonuç çıkmayınca tedirginleşen borsa günü yüzde 5.6 oranında düşüşle kapattı.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır