kapat
27.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Şaban'ın 24 yıllık sırrı
Kemal Sunal Belgeseli sanatçı hakkında bugüne kadar pek az kişinin bildiği sırları ortaya çıkardı. Eşi Gül Sunal'ın isteği üzerine Birleşik Heyecanlar Yapım'a çektirilen belgeseli Nihat Özcan, Sevgi Özdemir ve Cüneyt Özdemir hazırlıyor.
Tüm Metin

  Terim'in kızı ABD yolcusu
Lise son sınıf öğrencisi olan Terim, Uluslararası Bakalorya Programı çerçevesinde başvurduğu Duke Üniversitesi'ne; Koç Özel Lisesi'nde okuduğu süre içersinde göstermiş olduğu akademik ve sosyal performans dolayısıyla kabul edildi.
Tüm Metin

  Bilgi yarışmalarının unutulmaz şampiyonu
Türkiye onu, 13 yıl önce, TRT'de yayınlanan Banko adlı bilgi yarışmasında 6 hafta üst üste birinci olan 'görme özürlü zeki kız' olarak tanıdı. Bülent Özveren'in sorduğu sorulara doğru yanıt verdikçe, her yarışmayı birinci bitirdikçe, 24 yaşındaki genç kıza duyulan ilgi de saygı da katlanarak artıyordu.
Tüm Metin

  Görmenin ne demek olduğunu bilmiyor
40 kadar öğrencisi var. "Görmeyen insanlar da başarabilir. Ben başardım ve kendimi görmeyen çocuklara, onların başarılı olmasına, gören çocuklarla kaynaşmasına adadım" diyor. Metin Şentürk'ü hatırlatıyoruz. Şentürk'ün çok neşeli, hayatı ciddiye almayan yapısını doğuştan kör olmasına bağlıyor:
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır