kapat
19.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

Yaşlı kuyumcuya evinde infaz
İstanbul Kadıköy'de Celciz Alkan (72) adlı kuyumcu evinde boğularak öldürülmüş olarak bulundu. Olay, babasından iki gündür haber alamayan oğlunun Erenköy, Ömer Paşa Sokak'taki eve gelmesiyle ortaya çıktı. Eminönü Çuhacı Han'da uzun yıllar altın imalatçılığı yapan Süryani Celciz Alkan'ın evinde elleri ve ayakları bağlandıktan sonra koli bandıyla boğularak öldürüldüğü anlaşıldı. polis, yetkilileri yaşlı kuyumcunun evinde işe birkaç gün önce başladığı belirlenen ve olaydan sonra ortadan kaybolan Ermeni asıllı bayan hizmetçinin her yerde arandığını bildirdiler.

Önce öldürüldü sonra da yakıldı
İzmit'in Recepköy ile Kozluca köyleri arasında ormanlık alana yakın yerde köylüler bir cesetle karşılaştılar ve hemen durumu jandarmaya bildirdiler. Vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçen jandarma 55-60 yaşlarında vücudunun önemli bir kısmı yakılmış bir erkek cesedini incelemeye aldı. Yapılan otopsi sonunda şahsın önce silahla öldürüldüğü daha sonra da benzin dökülerek yakıldığı belirlendi. Jandarmanın araştırması sonucunda üzerinden hiçbir kimlik belirtisi çıkmayan cesedin Adapazarı'nda müteahhitlik yapan Gaffar Kurt'a (59) ait olduğu belirlendi. Güvenlik güçleri Ramazan bayramının ilk gününün akşamı işlendiği tesbit edilen korkunç olayın faillerini bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kardeş Yalova'ya çek davası
Yüksel Yalova'nın kardeşi Hüseyin Yalova hakkında "sahte çek düzenlemek ve dolandırıcılık" suçlarından Eyüp Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. İddianamede sanık Hüseyin Yalova'nın, mağdur Tansel Cüneyt Gürer kaşidesini taşıyan Yapı Kredi Bankası Parmakkapı Şubesi'ne ait 11073360-0198611 numaralı boş çek yaprağını haksız olarak ele geçirdiği anlatıldı. Savcı, Hüseyin Yalova hakkında 1 yıldan 3 kadar ağır hapis ve haksız kazançta bulunduğu paranın bir misli olan 70 bin mark para cezası ile cezalandırılmasını talep etti.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır