kapat
19.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Haber Turu

Elektrikleri gitti 72 saat gelmedi
Elektrik kesintisi nedeniyle bir çok semtte bayramın karanlıkta geçirildiği İstanbul'da en büyük çilelerden biri de Küçükçekmece Atatürk Mahallesi'nde yaşandı. Arefe gününden bu yana elektrik alamayan mahalle sakinlerinin BEDAŞ'a yaptığı şikayetler hiçbir işe yaramadı. 3 gün boyunca işkence yaşayan bölge sakinleri elektrik idaresine isyan etti.

15 kız çocuğuna SHÇEK koruması
Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu İl Müdürlüğü'nce faaliyete geçirilen Çocuk ve Gençlik Merkezi'nde, fuhuşa yönelmiş, cinsel tacize ve çeşitli şekillerde istismara uğramış toplam 15 kız çocuğu korumaya alındı. Yetkililer aynı amaç için ikinci bir istasyon kurulacağını açıkladı.

Fahri müfettişler ceza yağdırdı
Fahri trafik müfettişleri faaliyete geçirildiği günden bu yana 4 yılda 113 bin 614 sürücüye toplam 1 trilyon 394 milyar 842 milyon 300 bin lira tutarında traik suçu tespit tutanağı düzenledi. Tutanaklarda en çok rastlanan hataların başında kırmızı ışıkta geçmek ve hatalı şerit değiştirmek yer aldı. Bunları sırasıyla, sol şeridi sürekli işgal etmek, geçme kurallarına riayet etmemek, traik ışık ve levhalarına uymamak, park yasağını ihlal etmek, araçta telefon görüşmesi yapmak, karşılaşma halinde geçişi zorlaştırmak, emniyet kemeri takmamak izledi. 246 fahri müfettişin görev yaptığı İstanbul'da 1608 kişinin de görev almak için başvuruda bulunduğu açıklandı.

İşadamlarına yardım çağrısı
Beyoğlu Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ramazan süresince kurulan iftar çadırları aracılığıyla yoksullara yardımda bulunan işadamlarına çağrı yaparak "Desteğinizi sürdürün, unutmayın ki yoksulların bir ay boyunca değil, her zaman yardıma ihtiyacı var" dedi. Desteklerinden ötürü bütün işadamlarına teşekkür eden Topbaş, "Zorlu bir kış geçiriyoruz. İsimleri bizde kayıtlı 10 bin kişinin yakacak, giysi ve gıda yardımına ihtiyacı var. İmkanı olanların bu insanlara yardım eli uzatmasını bekliyoruz" diye konuştu.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır