kapat
10.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Taç Türkiye'de kaldı
Ünlü organizatör Erkan Özerman'ın yönetiminde bu yıl 14'üncüsü gerçekleştirilen Best Model Of The World 2001 yarışması, dünyanın 91 ülkesinden gelen bay ve bayan mankenlerin katılımıyla muhteşem bir şova dönüştü. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılan finallerde, Türkiye'yi temsil eden mankenimiz Şenay Akay ülkemize dünyanın iyi en kadın mankeni tacını kazandırdı.
Tüm Metin

  Rüzgar gibi geçip gittiler
Hollywood yıldızlarının 20 saatlik İncirlik turu önceki gece sona erdi. Geziye "Ocean's Eleven" filminin oyuncuları Julia Roberts, Brad Pitt, Matt Damon, Andy Garcia, George Clooney ve filmin yönetmeni Steven Soderbergh katıldı. Askerlere hediyeler dağıtan ve birlikte bol bol hatıra fotoğrafı çektiren dünya starları, önceki geceki galaya katılmadan İncirlik'ten ayrıldı.
Tüm Metin

  Hazır Kart'tan Tarkan takvimi
Tarkan ve Hazır Kart işbirliğinin bir başka sürprizi olan 'Tarkan-Özgürlük Yolcusu' takvimi piyasaya sunuldu. 500 kontörlük kazı-konuş kartı satın alan Hazır Kart kullanıcılarına hediye edilecek takvimin konseptini Y&R/Reklamevi belirledi. Tarkan'ın romantik ve doğal fotoğraflarından oluşan takvimin çekimleri, Sinan ve Rebecca Has Çetin tarafından Kapadokya'da gerçekleştirildi.
Tüm Metin

  Selin şimdi tam kıvamında
Sosyetik sevgilisi Ralf Tezman için uzun zaman podyumlardan uzak kalan Selin Toktay, sevgilisinden ayrıldıktan sonra işine döndü. Toktay, son günlerde bir tanıtımdan diğerine koşuyor. Bu tanıtımlardan biri de geçtiğimiz akşam Etiler Mayadrom'un içindeki Vırus Mağazası'nın tanıtım organizasyonuydu.
Tüm Metin

  Kızgın kumlardan serin sulara...
İngiltere'nin en çok satan gazetesi The Sun'ın her gün 3'üncü sayfasını süsleyen güzeller artık takvimlerde boy gösterecek. Okuyucu oyları ile sayfada yer alan kızların en beğenilen 12'si ay ay erkek hayranlarının beğenisine sunuluyor. İngiliz okuyuculardan en çok oy alan güzeller ise takvimin Mayıs yaprağını süsleyen Jakki ve Jo...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır