kapat
10.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Karşıt burcunuz terazide bulunan ay ikili ilişkilerinizde önemli gelişmeleri gündeme getiriyor. Eşinizle organize çalışmalara katılabilir, arkadaş toplantılarında yer alabilirsiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Günlük işlerinizde arkadaşlarınızın desteğinden faydalanabileceğiniz bir gündesiniz. Sağlığınızla ilgili sorunlara eğilebilir, vucudunuza gerekli özeni gösterebilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Aileniz ve sevdiklerinizle iyi anlaşabileceğiniz bir gündesiniz. Hobilerinizle ilgilenmek ve alışveriş yapmak için fırsatlar bulabilir aşk konusunda düşlediklerinize ulaşabilirsiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Zihinsel yönden aktif olmanız iş yaşantınızda başarılı olmanıza yardımcı oluyor. Fakat ev ve iş yaşantınız arasındaki dengeyi kuramamak yüzünden gerilim yaşayabileceğiniz görülüyor.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
İletişim konusunda son derece aktif bir gündesiniz. Yazılı ve sözlü anlaşmaların gündemde olabileceği bu gün kardeşlerin veya dostlarınızın fikirleri size ilham verebilir.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Maddi konuların ön planda olacağı bugün yatırımlarınızı yönlendirirken tek başınıza karar almak isteyebilirsiniz. Bu durumun hisseli paralar konusunda problemler çıkarabileceği görülüyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Kişisel girişimlerinizi uygulama fırsatları bulabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinize güvenle hareket etmek meslek yaşantınızda başarılı olmanıza yardımcı oluyor.AKREP: (24 Ekim-23 Kasım)


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Kendinizi ön planda hissetmekten çekinebilir, başkalarına yardım ve karşılıksız çalışma konularında gönüllü olabilirsiniz.Sağlığınızı korumak için dinlenmeyi ihmal etmeyin.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Sosyal ortamlarda ve grup çalışmalarında aktivite gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Önemli konularda dostlarınızın desteğini alabilir ve sırlarınızı paylaşabilirsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Terazi burcundaki Ayın etkileşimleri ailenizin ve ikili ilişkilerinizin değerini anlamanıza yardımcı oluyor. İşbirliğinin faydasını mesleğiniz konusunda da görebileceğiniz bir gündesiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Yeni çevrelerle ilişkilerinizin güçlenebileceği ve bağlantılarınızda hızlı gelişmeler gözleyebileceğiniz bir gün. Kültürel faaliyetlere katılmak ve yabancı ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Bugün aşk konusunda hızlı gelişmeler yaşayabilir fakat bunları kendinize saklamak isteyebilirsiniz. Sosyal yaşantınızda aktivitelere katılabilir ve bu sayede oyalanabilirsiniz.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır