kapat
09.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Zafer'in gecesi

Bölünmüşlük, çaresizlik ve yetersizlik... Bunlar Trabzonspor'un bugünkü durumunu özetliyor. Puan sıralamasındaki yeri de bu gerçeği gözler önüne seriyor. Bu yüzden takımlarına güven duymayan taraftarları ilk kez bir Fenerbahçe maçına bu kadar az ilgi gösterdi.

Trabzonspor maça gücünün bilincinde, savunmada çok adam bulundurarak, hücumda ise Gökdeniz ve Zafer'i rakibin arkasına sarkıtarak pozisyon bulmayı amaçlayan bir oyun anlayışı ile başladı. Yalnız özellikle ilk yarıda defanstan çıkarken yapılan pas yanlışları ile Fenerbahçe'ye 3-4 gol pozisyonu verdi. Bülent bu pozisyonlarda başarılı hareketlerle göz doldurdu.

Dün akşam Trabzonspor'da anlatılması gereken bir oyuncu vardı. Bordo-mavili takıma geldiği günden bugüne kadar yeteneklerine her zaman güven duyduğum Zafer gerçek kimliği ile sahada yer aldığında ne kadar gerekli ve büyük bir oyuncu olduğunu attığı goller ve oynadığı futbolla gösterdi.

Kilit isim Hasan'dı
Fenerbahçe, orta alanda teknik becerisi üst düzeyde oyunculara sahip. Böyle bir rakibe karşı teknik üstünlük sağlayamayacaksanız özellikle orta alanda mücadele gücünüzü yansıtmak zorundasınız. Hasan, Fenerbahçe'nin ataklarını ilk karşılayan isim olurken çok sayıda da top kaptı.

Aurelio, karşılaşmanın görünmez kahramanıydı. Oldukça yüksek olan teknik becerisinin yanısıra inanılmaz bir fizik direnci gösterdi ve 90 dakika süresince oyundan hiç düşmedi. Gökdeniz son iki haftadır yükselen performansını bu karşılaşmada da sürdürdü. Sağ kenardan özellikle ilk yarıda getirdiği toplarla atak girişimlerinde başrol oynadı. Hami ise uzun süreden sonra takımda yer almasına rağmen oyunda kaldığı sürece elinden geldiğince mücadele etti.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır