kapat
09.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Nefesleri yetmedi

Göztepe'de 7 kişi, rakip 18 civarında serbest vuruşta gol atmak için iyi bir risk alıyor. Ama bloka top atayım derken auta giden vuruş mantıksız bir isabetsizlik değil mi? Bütün o enerji birikimi sıfırlanıyor. Göztepe bu tür pozisyon israfında belki lig şampiyonu. Basit başka hataları da var.

Mustafa akıllı bir santrfor. Depara kalkıyor, arkadaşı top atmıyor, dönüp ofsaytı kontrol etmeye yöneliyor. İşte o sırada o tereddütte top atılınca ofsayt oluşuyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın herkesi koşturma düşüncesi iyi de, zaman içinde isabet uyumunu bulamadınız mı sonuç hüsran oluyor.

Ömer sonucu etkiledi
Gaziantep, Göztepe'den daha tecrübeli takım. Hele kaleci Ömer dün geride top beklemekten çok, üşümemek için maç içinde kültür-fizik hareketleri bile yaptı. Ama ilk yarı Barcik'ten inanılmaz bir top kaparak sonucu etkiledi.

Göztepe mağlup duruma düşünce inanılmaz bir "mücadele ile saldırı" taktiğine geçti. Bir kornere 8 kişi yüklendi, depar grubundan Emre kafayı vurdu ve gol. Ancak ikinci yarıda rüzgâr altında şartlar farklı oldu. Bu kez roller değişti. Avantaj karşı tarafa geçti. Ama 90 dakikada değişmeyen şey, G.Antep'in tecrübesi, birikimi ve soğukkanlılığıydı. Bu şartlar, başta Fatih olmak üzere uyuyan G.Antep'i hareketlendirdi. Bu yarı teknik beceri, karambolde sonuç arayanlara daha üstün geldi.

Göztepe forvete çalışmalı
Sonuçta, Göztepe ilk yarı enerjisi ve mücadele üstünlüğü ile skoru koruyabildi. Ama ikinci yarıda takımdaki yorgunluk isabet oranını o ölçüde düşürdü ki, maçı kaybettiler. Göztepe'nin topu daha çok ayağında isabetli dolaştırarak, ezbere toplarla forveti kaleye dönük buluşturması gerekir.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır