kapat
09.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Ah Hamza ah

Dünya ve Olimpiyat şampiyonu güreşçimiz Yerlikaya, İsveçli Lidberg'e 6-4 yenilerek hüsran yarattı. Türkiye şampiyonada 7 sıklette havlu attı
Türkiye, serbest güreşten sonra Dünya Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda da hüsrana uğradı. Yunanistan'da devam eden şampiyonada 7 sıklette güreşçilerimiz elendi. En büyük hayal kırıklığını ise 85 kiloda Dünya ve Olimpiyat şampiyonu Hamza Yerlikaya yarattı. Gruptaki ikinci maçında Kıbrıs Rum Kesimi'nden Ioannou mindere çıkmayınca, hükmen galip gelen Hamza, çeyrek finalde geçen yılın Avrupa şampiyonu İsveçli Martin Lidberg'e 6-4 yenilerek şampiyonaya veda etti.

Hüngür hüngür ağladı
Müsabaka sonrası kahrolan Yerlikaya minderde hüngür hüngür ağladı. Minder hakemi, Hamza, antrenör Bilal Tabur ve Türk seyircilerden tepki aldı. Şampiyonada Bayram Özdemir (54), Şeref Tüfenk (58), Şeref Eroğlu (63), Mahmut Altay (69), Nazmi Avluca (76) ve Fatih Bakır (130) da elendi.

Mehmet Özal bronz kazandı
Dünya Şampiyonası'nda tek tesellimiz 97 kiloda Mehmet Özal'ın bronz madalya kazanması oldu. Yarı finalde Kübalı Ernesto Pena'ya 11-1 mağlup olarak altın madalya şansını yitiren Mehmet, akşam seansında üçüncülük maçında Romen Petru Sudureak'la karşılaştı. Sudureak'ı 7-5 yenerek bronz madalya kazanan Mehmet, ülkemize tek madalyayı getirdi.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
banner

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır