kapat
09.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Fener derbisi erteleniyor

1. Şubat'taki derbi, iki Liverpool sınavının arasına rastlıyor. Federasyon bu maçın tarihini değiştirecek. 2. İki G.Amerikalı transfer ediyoruz. 3. Batista'yı Mesut Yılmaz sayesinde aldık

Ritz Oteli'ndeki sohbet
Tarih 5 Aralık Çarşamba. Yer Barcelona'daki süper lüks Ritz Oteli... Barcelona-G.Saray Şampiyonlar Ligi maçının başlamasına birkaç saat kala, G.Saray Başkanı Mehmet Cansun lobide yakın çevresiyle sohbet ediyor. O sırada Federasyon Başkan Vekili Ata Aksu, lobinin bir başka köşesinde. Ben de bir otomobil firmasının davetlisi olarak Barcelona'da bulunuyorum. Müthiş canayakın ve hoşsohbet haliyle etrafına pozitif elektrik yayan Cansun, konuştukça açılıyor. Birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulunuyor. Konu F.Bahçe-G.Saray ezeli rekabetine gelince, Cansun başlıyor anlatmaya:

"Milli Takım yüzünden"
"Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool ile 20 ve 26 Şubat'ta iki maç oynayacağız. F.Bahçe derbisi de tam bu iki maçın arasına denk geliyor. Federasyonla konuştuk. Derbiyi başka bir tarihe kaydıracaklar. Ama bunu Liverpool maçları yüzünden yapmayacaklar. Milli Takım, Dünya Kupası'na kadar her ay bir özel maç oynayacağı için, bizim derbiyi otomatikman ya 1 hafta erteleyecekler, ya da öne çekecekler. 20-26 Şubat arasındaki milli maçta ise bizim takımdan hiç kimse forma giymeyecek."

"Yılmaz devreye girdi"
Cansun, transfer konusunda da kendisine akılcı bir strateji belirlemiş: "Güney Amerika tam bir futbolcu cenneti. Yeni sezon için oradan 2 flaş transfer yapacağız. Bunların işini bitirmeme de çok az kaldı." Ve Galatasaray Başkanı'ndan son bomba: "Batista'nın transferi neredeyse gerçekleşmiyordu. Gaizantepspor Başkanı Celal Doğan Batista'yı vermek konusunda biraz isteksizdi. Başbakan Yardımcısı Sayın Mesut Yılmaz sağolsun yardımcı oldu da, Galatasaray büyük bir transferi gerçekleştirdi."



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
banner

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır