kapat
09.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kıyat: Önlemi biz değil Denizli alsın

F.Bahçe Basın Sözcüsü Kıyat: "Yönetim olarak önlem düşünmüyoruz. Ama bu futbol bize yakışmıyor" derken, Denizli: "Gol atmadan derbi kazanamazsın."
F.Bahçe Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Atilla Kıyat, maç sonrasında sarı-lacivertli takımı eleştirdi. Kıyat, Trabzonspor'u tebrik ederken, "Futbolcularımız ne yazık ki sahada Fenerbahçe'ye yakışan bir futbol oynamadılar. Eğer öyle oynasalardı bu maçı kazanırlardı. Biz yönetim olarak önlem düşünmüyoruz. Önlemi biz değil, Denizli alsın" dedi. Teknik direktör Mustafa Denizli ise, "Burada iki yıldır ne kendimizi, ne Trabzon'u aşabiliyoruz. İki haftadır talihsiz yenilgiler alıyoruz" dedi

Çok fırsat kaçırdık
Derbilerde gol atmadan kazanılamayacağının altını çizen Denizli, "İlk golden önce, özellikle maçın başında uygun fırsatları kullanamadık" ifadesini kullandı. Denizli, gazetecilerin kadro seçimi ve Ceyhun-Yusuf-Johnson üçlüsünün yedek kalışı hakkındaki sorularına, "Biz maçı bir bütün olarak düşünüyoruz. Bizim için başladığımız kadrodan çok, maçı nasıl bitirdiğimiz önemlidir" yanıtını verdi.

HAYDAR PINARCI



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
banner

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır