kapat
09.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Ölüme davetiye

Araçların denize uçmasını engellemek için geçen yıl sahil yoluna gerilen çelik halatlar söküldü. Ne zaman takılacakları ise belirsiz
Sarıyer Kazıklı Yol başta olmak üzere, sahil yollarında meydana gelen trafik kazalarında araçların denize uçmasını önlemek amacıyla geçtiğimiz yıl İSFALT tarafından yüzmilyarlarca lira harcanarak yol kenarlarına gerilen çelik halatlar anlaşılmaz bir biçimde söküldü.

Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekiplerinin Tarabya ve Yeniköy'deki çelik halatları sökmesi, onlarca kişinin hayatını kaybettiği sahil yolunu daha da riskli hale getirdi.

Çelik halatların sökülmesinden habersiz olan Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Onarım Müdürü Ali Aydın, "Halatlar bakım ve onarımlarının yapılması için kısa bir süre önce çıkartılmış. Ancak ne zaman yerlerine takılır ya da yenilenir bilemiyorum" diye konuştu.

Şehircilik uzmanları, sağanak yağış ve şiddetli lodos nedeniyle tehlikeli hale gelen sahil şeridindeki halatların sökülmesinin ölüme davetiye çıkardığını söylediler. Uzmanlar, hasar gören halatların parça parça değiştirilmesi gerektiğini de vurguladılar.

BEKİR BATU



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır