kapat
27.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Bir öpücükle hayatı kaydı!
Tarkan'In "Hüp" klibinde rol alan manken Sinemis Candemir, Türkiye'yi karıştıran öpüşme sahnesi yüzünden ailesinin tepkisiyle karşılaştı. Podyumları bırakmak zorunda kalan genç manken, İstanbul dışına gönderildi. 3 yıldır Neşe Erberk Ajans'a bağlı olarak çalışan 23 yaşındaki Sinemis'in meslektaşlarını gölgede bırakacak bir eğitimi var.
Tüm Metin

  Kriz balıkçıları
Eskiden hobi olsun diye Galata Köprüsü üzerine, Bebek, İstinye sahiline sıra sıra dizilen balıkçılar, artık karınlarını doyurmak, eve akşam yemeği götürebilmek için oltalarını sallıyorlar. Soğuğa yağmura aldırmadan, bir izmaritin oltasına takılmasını bekleyen balıkçıların çoğunun kaderi ortak: Kriz, işşizlik!
Tüm Metin

  Marilyn Seda incelemede
RTÜK, Seda Sayan'ın Marilyn Monroe pozu verdiği ve iç çamaşırlarının göründüğü 'Var mısın' adlı parçaya çekilen klibi de incelemeye aldı. RTÜK'ün Alo 178 hattını arayan vatandaşlar, Sayan'ın 'Var mısın' adlı şarkısının klibini ahlaksız bulduklarını belirterek yayından kaldırılmasını istediler.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Superbahis
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır