kapat
17.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Gel de suç işleme!
Düzenleme gerçekleşirse her 65 kişiden birinin belinde silahla gezdiği Türkiye'de ruhsatlı silah sayısı ikiye katlanacak. Ateşli silahlar yönetmeliğinde, 6136 sayılı ateşli silahlar yasasına "4 kez muhalefet edenlere de" silah ruhsatı verilmesine olanak tanıyan bir düzenleme hazırlandı.
Tüm Metin

  En büyük Fransız
Aslında Sakıp Sabancı böyle büyük ödüllere çok alışık. Daha önce Türkiye-Belçika ilişkilerine yaptığı katkılardan dolayı Prens Albert'ten, Belçika Kraliyet Nişanı alan, yine Türk-Japon ilişkilerine yaptığı katkılarından dolayı Japon Hükümeti tarafından Kutsal Hazine Altın ve Gümüş Yıldız Nişanı'na layık görülen Sabancı, 1997 yılında da Süleyman Demirel'den Devlet Üstün Hizmet Madalyası aldı.
Tüm Metin

  Kıvrıkoğlu'nun marifetli eşi
Olcay Kıvrıkoğlu, sırrını SABAH'a açıkladı: kıyafetlerini konutunda kendi dikiyordu. Resepsiyonda giydiği yaka ve kol kenarları pembe desenli sutaşı ile çevrili siyah şık tayyörü de her zaman olduğu gibi kendisi dikmişti. Bayan Kıvrıkoğlu, "Çok emekli bir kıyafet gibi görünüyor. Kumaşını aldıktan sonra, etrafına suyunu geçirdim. Böylelikle ortaya şık bir kıyafet çıktı" diye konuştu.
Tüm Metin

  Olgunlaşma'dan Atatürk defilesi
Kendisinin başlattığı "Ulusal Eğitime Destek Kampanyası" yararına düzenlenen defileye çok sayıda davetli katılırken elde edilen tüm gelir "Ulusal Eğitime Destek Kampanyası"na aktarıldı. Defilede sergilenen kıyafetleri Ankara Olgunlaşma Enstitüsü'nün öğretmenleri hazırladı.
Tüm Metin

  Kavşak puzzle'a döndü
Büyükşehir Belediyesi'nin tretuvar çalışmasından sonra daralan meydanın 2 ay sonra İSKİ tarafından yeniden kazılması semt sakinlerini öfkelendiriyor. Aynı alanda 2 ay içinde 2 çalışma yapılmasına anlam veremeyen Tarabyalılar, "Madem tünel kazısı başlayacaktı, niye milyarlarca para harcanarak düzenleme yapıldı" diye soruyor.
Tüm Metin

  İşte müdürü yakan fotoğraf
Olayın ortaya çıktığı zaman Ankara Asayiş Şube Müdürü olan Mustafa Aydın'ın, cezaevinde tutuklu bulunan Yusuf Budak'la sık sık görüştüğü tespit edildi. Skandalın ardından tasfiye edilen ekipte yer alan ve 1 ay önce yine Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürü olarak tayin edilen Aydın'ın, Şereflikoçhisar'da görev yaptığı dönemde...
Tüm Metin

  Hüner'i korkutan mektup
Türk Sanat Müziği sanatçısı Hüner Coşkuner, aldığı isimsiz bir mektup nedeniyle korkulu günler yaşıyor. Mektupta sanatçıya "Banker Bako" lakaplı Baki Aygün'ün savcı Ertaç Giray'ın evinde yakalanması sırasında polise ifade verdiği hatırlatılarak, 4 bin 500 mark para vermesi istendi.
Tüm Metin

  Sıra İSTAÇ'a geldi
Evraklarda yapılan inceleme sonucu "yurtdışından ağaç alımlarında usulsüzlüklere rastlandığı" belirlendi. İSTAÇ'ta görevli bazı yöneticilerin de aralarında bulunduğu 11 kişiden 4'ü DGM'ye sevkedildi. Genel Müdür Yardımcıları Mesut Köse Başkan ve Serdar Tatlı ile Murat Öztürk ve inşaatçı İlker Sarı Aydın; Savcı Abdüllaziz Özatlan tarafından sorgulandıktan sonra, mahkemeye sevk edilmelerine gerek görülmeyerek serbest bırakıldı.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Gaziemir'de oturan Yeliz Barkın dün öğle saatlerinde gezmeye çıktı. Yolda kendisiyle görüşmeye gelen eşi Kadir Barkın ile karşılaştı. Yeliz'e barışmak istediğini söyleyen Kadir Barkın 'ret' cevabı alınca çılgına döndü. Yanında taşıdığı bıçakla Yeliz'i kolundan, karnından ve bacağından bıçakladı.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
  Kasko sigortanıza en uygun  
 rakamı ödediğinizden emin  misiniz?
Evet
Hayır
Bilmiyorum
Kaskom yok
Arabam yok
   
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır