kapat
17.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

İşte müdürü yakan fotoğraf

Ulucanlar'da tutuklu bulunan mafya babası Yusuf Budak'la Terörle Mücadele Şube Müdürü Mustafa Aydın'ın 'ailece' tanıştığı ortaya çıktı
Biri çek senet tahsilatı ve adam yaralama suçlarından Ulucanlar Cezaevi'nde tutuklu bulunan, Ankara'da da 'mafya babası' unvanıyla nam salan Yusuf Budak... Diğeri ise Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürü Mustafa Aydın... İşte bu iki zıt kişinin 'samimiyeti', kamuoyunda 'Telekulak Skandalı' olarak yansıyan telefon dinlenme olayı ile ortay çıktı.

AİLE DOSTU
Olayın ortaya çıktığı zaman Ankara Asayiş Şube Müdürü olan Mustafa Aydın'ın, cezaevinde tutuklu bulunan Yusuf Budak'la sık sık görüştüğü tespit edildi. Skandalın ardından tasfiye edilen ekipte yer alan ve 1 ay önce yine Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürü olarak tayin edilen Aydın'ın, Şereflikoçhisar'da görev yaptığı dönemde, Yusuf Budak'la 'ailece' görüştüğü, hafta sonları eşleri ve çocuklarıyla sık sık pikniğe gittikleri ortaya çıktı. Budak ve Aydın ailelerinin Tuz Gölü kenarında çektirdiği hatıra fotoğrafları da bu ilişkiyi belgeledi.

GÖREVDEN ALINDI
İşte bu samimi fotoğraflar, Ulucanlar Cezaevi'nde tutuklu bulunan Yusuf Budak'ın Ankara 1 No'lu DGM'deki dava dosyasına ulaşınca Mustafa Aydın hakkında soruşturma başlatıldı.

Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürü Mustafa Aydın, önce Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'nda pasif göreve çekildi. Daha sonra da görevden alındı.

Okan YILDIRIM



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
  Kasko sigortanıza en uygun  
 rakamı ödediğinizden emin  misiniz?
Evet
Hayır
Bilmiyorum
Kaskom yok
Arabam yok
   
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır