kapat

16.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Mayısta konusurum
Başarılı bir ekibin göreve getirilmesinin kongreye bağlı olmaması gerektiğini belirten Terim, "Prensip kararı aldım. 31 Mayıs'ta sözleşmem bitene kadar görüşme yapmayacağım" dedi

'G.Saray'a çok şey verdim'
G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, 31 Mayıs'ta sözleşmesinin bitecek olmasına rağmen yönetimden teklif gelmemesine sitem etti. Terim, "Nasıl bir başarısızlıkta hocanın kellesi gidiyorsa, başarılı olunca insan bir şeyler bekliyor. Ben de teklif bekledim. Başarılı bir ekibin göreve gelmesi kongrelere bağlı olmamalı. Ben de prensip kararı aldım, sözleşmem bitene kadar görüşme yapmayacağım. Avrupa'dan transfer teklifi gelirse düşünürüm" diye konuştu.

Şube sorumlusu gereksiz
Sarı-kırmızılı takımın tam uyum içinde olduğunu söyleyen G.Saray'ın patronu, "İdmanlarda taktik toplantılarımız en fazla 10 dakika sürer. Bizim analizimiz yapılıp, güzel bir kitap yazılabilir" dedi. Terim, G.Saray'da futbol şube sorumlusu olmamasına ilişkin bir soruya da, "Benim olduğum yerde buna gerek yok" yanıtını verdi. Terim mali krizin daha kötüye gideceğini söylerken, "G.Saray'da sorun yok. Paralar düzenli olarak ödeniyor" ifadesini kullandı.

Sergen seneye de kalmalı
Yeni transfer Sergen'in, G.Saray için gerekli bir oyuncu olduğunu söyleyen Terim, "G.Saray Sergen'i almalı. Sergen de kalmak için çaba göstermeli. Ancak Emre'yi, Hagi'yi, Sergen'i kıyaslamamalı. Kimse kimsenin varisi değil. Hepsi gerekli oyuncular" dedi. Kadronun büyük ölçüde belli olduğunu ve sadece 1-2 takviyeye ihtiyaç olduğunu söyleyen Terim'in sezon sonunda futbolu bırakacak olan Hagi'ye bir jübile yapma sözü de verdiği bildirildi.

Dortmund planları değişti
Dortmund'un hoca değişikliğinden sonra 3-5-2'den 4-4-2'ye döndüğünü söyleyen G.Saray Teknik Direktörü, "Bu bizim planlarımızı da biraz değiştirdi. 1860 Münih maçını da seyredeceğim. Ona göre tedbir alacağız" dedi. Terim, kendisine yapılan eleştirilerin, 'bağcı dövmek' boyutuna geldiğini belirterek, "Kariyerim ortada. İnsanları eleştirirken geçmişine bakmak gerek" yorumunu yaptı.

GÖKMEN ÖZDEMİR - Ankara


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır