kapat

16.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Parasal konularda iniş çıkışlar yaşayabileceğiniz bir gün. Yengeç burcunda bulunan Ay'ın burcunuzdaki Mars'la sert açısı, maddi konularda duygusal kararlar almamaya dikkat etmenizi öğütlüyor. Girişimci yönünüzü ortaya koyabileceğiniz alanlarda çalışmaktan zevk alabilirsiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Çevresel şartlardan olumlu etkilenebileceğiniz hareketli bir gündesiniz. Burcunuzdaki Satürn kararlılığınızı arttırırken, Ay'dan aldığınız olumlu etkiyle kardeşlerinizin ve yakın dostlarınızın size destek vereceği çalışmalar yapmak istemeniz mümkün.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Bugün maddi konular gündeminizde önemli yer tutabilir. Yengeç burcunda bulunan Ay, enerjinizi bu konuya kanalize ederek yatırım yapma isteğinizi arttırıyor. Hareketli yapınızla birçok yolculuk yapabilir ve çevresel şartları lehinize çevirebilirsiniz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Burcunuzda bulunan yöneticiniz Ay, kendinizle daha çok ilgilenme isteğinde olabileceğinizi belirtiyor Sevdiğinizle ilgilenmek isteyebilir ve duygusal yaşamınızda olumlu beklentiler içine girebilirsiniz. Fakat Mars'tan aldığınız sert etki, hayal kırıklığı yaşayabileceğinize dikkat çekiyor.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Bugün bilinçaltınızdan negatif etkilenebileceğiniz görülürken, Ay'ın Koç'taki Mars'la sert açısı fikirlerinizi ifade etme tarzınıza dikkat etmeniz konusunda uyarıyor. Bugün enerjinizi rahatlatıcı çalışmalara yönlendirmek, tartışmaları engelleyecektir.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Sosyal çevrelere girebileceğiniz ve arkadaş çevrelerinde hoş ilişkiler kurabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi ve çevrenizi ortak çalışmalar için motive edebilecek güce sahip olduğunuz görülüyor. Bugün arkadaşlarınızla çok amaçlı bir gezi planlayabilirsiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Karşıt burcunuz Koç'ta bulunan Mars'ın Yengeç'teki Ay'la sert açısı kendinizi cesurca ortaya koyabileceğinizi ve yaptığınız işlerle ön plana çıkmak isteyebileceğinizi belirtiyor. İşbirliklerinde ani ve duygusal kararların etkisinde kalmamaya dikkat etmelisiniz.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Bugün yeni konularla ilgilenmek için vakit yaratıp, yurtdışı bağlantılarınızı güçlendirebilecek girişimlerde bulunabilirsiniz. Bugün eğitim fırsatları için araştırma yapabileceğiniz ve girişimlerinizden olumlu sonuçlar alabileceğiniz görülüyor.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Duygusal bakımdan oldukça hassas olabileceğiniz bugün, yakınlarınızla duygularınızı paylaşmaktan kaçınmanız mümkün. Mars'tan aldığınız destekle cesaretiniz artabilir fakat egemenlik kurma isteğinizin ilişkilerinizde bocalamalar yaratabileceği görülüyor.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Karşıt burcunuz Yengeç'te bulunan Ay, işbirliği ve ortaklıklarınızı destekliyor. Bugün parasal konularda işbirliği ve yeni tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Koç'taki Mars'ın sert açısı rekabetçi olabileceğinizi belirtirken olayları geniş açıdan değerlendirmenize engel olabilir.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Bugün meslek ve toplum yaşamınızda çevrenizin desteğini alabilir, ihtiyaç duyduğunuz kaynakları sağlayabilirsiniz. Servis, hizmet ve sağlık konuları gündeminizde önemli yer tutabilir. Fiziksel bakımdan kendinize özen göstermeyi ihmal etmemelisiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Romantik eğilimlerinizin yüksek olacağı bugün, aşk ilişkileriniz konusunda hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yengeç'teki Ay'ın rahat etkileri uyumlu ilişkileri gündeme getirebilir fakat Koç'taki Mars, bilinçaltınızdan fazlasıyla etkilenebileceğinizi belirtiyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır