kapat

16.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Salep
Malzemesi

6 kişilik

* 1 litre süt
* 1.5 çorba kaşığı toz salep
* 100 gram toz şeker
* Arzuya göre tarçın

HAZIRLANIŞI
Sütün dörtte biri ile toz salebi karıştırarak koyu bir kıvam elde edin. 100 gram toz şekeri ilave edip tekrar karıştırın. Sütün kalanını bir kapta kaynatın. Kaynamakta olan süte, şekerle sıvı salep karışımını azar azar dökerek ilave edin. İyice karıştırın ve ateşten alın. Sıcakken fincanlara koyup, üzerine tarçın dökerek servis yapın.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır