kapat

16.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hayvanlara akupunktur
Amerikalı veteriner William Farber, akupunktur ve bitki yağları kullanarak uyguladığı tedavi yöntemleri sayesinde hayvanları ameliyat etmeye gerek kalmadan kansız-bıçaksız iyileştiriyor.

Amerika'nın Los Angeles kentindeki Hayvan Hastanesi'nde çalışan veteriner Dr. William Farber, uyguladığı tedavi yöntemleri sayesinde birçok hayvan sahibinin akınına uğruyor. Doktor Farmer, hayvanların kemik sorunları, ağrılar, yaralanmalar, kasılmalar ya da stres gibi birçok hastalığını tevadi ederken akupunktur, bitkisel ilaçlar, masajlar ve alternatif tedaviler gibi yöntemler kullanıyor. Farmer bu yöntemleri, yaklaşık 20 yıl önce sırt ağrıları çektiği sırada kendi üzerinde deneyip olumlu sonuç aldığı için hayvanlar üzerinde de denediğini belirtiyor.

DEVA ÇİN'DEN GELDİ
Doktor Farmer, sırt ağrıları çekmeye başladığında iyileşebilmek için Çin'den dünyaya yayılan akupunktur yöntemini kendi üzerinde denedi. Kendi geliştirdiği yöntemler ve bitkisel ilaçlar sayesinde ağrılarından kurtulan Farmer, aynı yöntemi hayvanlar üzerinde de uygulamaya karar veriyor. Hayvanların sindirim sistemleri, boşaltım sistemleri, cinsel sorunları ve kas ağrılarını bu yöntemle iyileştirmeye başlayan Farmer, tedavilerinin hepsinin olumlu sonuç verdiğini söylüyor.

Farmer'ın sihirli ellerine hayvanlarını tedaviye getirenlerin büyük kısmı, akupunktur tedavisi görüp de iyileşen kişiler. Veterinerin hastaları arasında, kedi, köpek, fare hatta at bile bulunuyor. Şehirdışından dahi birçok hayvanın tedavi için getirildiğini belirten Doktor Farmer, "Bu tedaviye iyi hissetme yöntemi denir. İşte benim işim bu. Kullandığım reçetelerle, hayvanların daha iyi hissetmesini sağlamaya çalışıyorum" dedi.

DIŞ HABERLER


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır